FOTOGALERIJA: Promovirano 22 prvostupnika francuskog i španjolskog jezika i književnosti

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Sveučilište u Zadru
Ovo je vaš dan uživajte u njemu, zaslužili ste to svojim radom, rekao je pročelnik Odjel za francuske i iberoromanske studije Sveučilišta u Zadru doc. dr. sc. Tomislav Frleta

Dvadeset i dva studenta promovirana su akademsko zvanje prvostupnik na današnjoj svečanoj promociji prvostupnika francuskog jezika i književnosti i španjolskog jezika i književnosti koji su završili studij do 31. prosinca, 2017.

- Ovo je vaš dan uživajte u njemu, zaslužili ste to svojim radom. Ovo je vaš prvi dan na Sveučilištu s akademskim stupnjem. Nadam se da ste ove tri godine uspjeli prilagoditi sa osnovno školskog i srednje školskog načina učenja na visoko školski način studiranja. Većina vas će u budućnosti nastaviti školovanje. Nadam se da ćete novim znanjima ostvariti svoje snove i želje. U budućnosti vam želim da se što prije zaposlite i osamostalite. To je nešto što sigurno jako žele i vaši roditelji koji se puno odriču za vašu budućnost, rekao je pročelnik Odjel za francuske i iberoromanske studije Sveučilišta u Zadru doc. dr. sc. Tomislav Frleta.

U nova akademska zvanja promovirani su: Ana Baričević, sveučilišna prvostupnica španjolskog jezika i književnosti i pedagogije, Valentina Bartoličić, sveučilišna prvostupnica španjolskog jezika i književnosti i pedagogije, Anamarija Brnardić sveučilišna prvostupnica talijanskog jezika i književnosti (prevoditeljski smjer) i španjolskog jezika i književnosti, Mitja Bulatović, sveučilišni prvostupnik talijanskog jezika i književnosti i španjolskog jezika i književnosti, Anamarija Capek, sveučilišna prvostupnica španjolskog jezika i književnosti i ruskog jezika i književnosti, Julijana Čikara sveučilišna prvostupnica španjolskog jezika i književnosti i njemačkog jezika i književnosti, Monika Ćuto sveučilišna prvostupnica španjolskog jezika i književnosti i talijanskog jezika i književnosti, Antonia Dežmalj sveučilišna prvostupnica francuskog jezika i književnosti i talijanskog jezika i književnosti , Kristina Gulan sveučilišna prvostupnica talijanskog jezika i književnosti i francuskog jezika i književnosti, Ivona Janković sveučilišna prvostupnica španjolskog jezika i književnosti i engleskog jezika i književnosti, Ivana Jelinić sveučilišna prvostupnica francuskog jezika i književnosti i engleskog jezika i književnosti, Kristina Kale sveučilišna prvostupnica španjolskog jezika i književnosti i engleskog jezika i književnosti, Anette Klarić, sveučilišna prvostupnica francuskog jezika i književnosti i talijanskog jezika i književnosti, Karmen Kovačević, sveučilišna prvostupnica ruskog jezika i književnosti i španjolskog jezika i književnosti, Klara Kožul sveučilišna prvostupnica francuskog jezika i književnosti i španjolskog jezika i književnosti, Aleksandar Krivokapić sveučilišni prvostupnik francuskog jezika i književnosti i španjolskog jezika i književnosti, Fani Marđokić, sveučilišna prvostupnica francuskog jezika i književnosti i španjolskog jezika i književnosti, Lorina Mastelić, sveučilišna prvostupnica francuskog jezika i književnosti i talijanskog jezika i književnosti , Anita Pavić, sveučilišna prvostupnica francuskog jezika i književnosti i ruskog jezika i književnosti, Dijana Pavoković, sveučilišna prvostupnica španjolskog jezika i književnosti i ruskog jezika i književnosti, Lucija Petrić sveučilišna prvostupnica francuskog jezika i književnosti i pedagogije i Ivana Špika, sveučilišna prvostupnica francuskog jezika i književnosti i engleskog jezika i književnosti.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)