Na Sveučilištu nastupa Veleposlanstvo majstora

Slika korisnika valentinam
Koncert
Ulaz na koncert je slobodan

U srijedu, 18. travnja 2018. g., u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Krešimira IV. 2, 23000 Zadar) održat će se koncert klasične glazbe s početkom u 19 sati. 

Izvođači koncerta pod naslovom Veleposlanstvo majstora su Andrej Telkov na klaviru, Aleksandr Vasiljev na klarinetu  i Dmitrij Smirnov na violini. 

Sanktpeterburški Dom glazbe osnovan je u veljači 2006. godine na inicijativu Ministarstva kulture Ruske Federacije. Osnovna je zadaća ustanove razvoj klasične glazbene umjetnosti, očuvanje izvođačke tradicije i priprema mladih ruskih glazbenika za međunarodna natjecanja i festivale. Posebna pažnja posvećuje se studentima i diplomiranim solistima u dobi od 16 do 30 godina. Inicijator i umjetnički ravnatelj Doma je violončelist i dirigent, narodni umjetnik Rusije – profesor Sergej Roldugin.

Rossotrudničestvo je vladina organizacija koja djeluje u Hrvatskoj od rujna 2009. Cilj je predstavništva Rossotrudničestva u Hrvatskoj popularizacija i promicanje ruskoga jezika, književnosti i kulture te organizacija raznih događaja u suradnji s hrvatskim ustanovama i organizacijama.

ULAZ SLOBODAN!

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)