Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Željko Maržić kandidat za gradonačelnika

Autor: Josip Portada

12.05.2013. 22:00
Željko Maržić kandidat za gradonačelnika

Foto: Josip PORTADA



U Domu kulture u Pagu održan je predizborni skup koalicije PSP-SDP-DC gdje je predstavljen koalicijski program, kandidati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Paga i kandidati koalicijske liste za članove Gradskog vijeće Grada Paga.
Kandidat koalicije PSP-SDP-DC za gradonačelnika Paga je Željko Maržić, predsjednik Paške stranke, a kandidat za zamjenika gradonačelnika je Dario Grašo, predsjednik GO SDP-a Paga. Željko Maržić je rekao da je predstavnike tri paške stranke, različitih vokacija i političkih usmjerenja, ujedinila činjenica da Pag posljednjih godina u svakom pogledu stagnira te da gradski proračun tone u dugove.
sela- Grad Pag je u ovu proračunsku godinu ušao s gotovo šest milijuna kuna proračunskog manjka te s nekoliko sudskih sporova protiv Grada Paga i mogućih presuda za naknadu štete za područje Lokunje. Grad Pag nema odgovarajuću prostorno plansku dokumentaciju i viziju razvoja. Umjesto da se vlast u Pagu bavila navedenim problemima, odgovorni pojedinci u vladajućoj koaliciji, na čelu s gradonačelnikom, gradili su oko sebe Potemkinova sela i sablaznili sve one koji su se usudili drugačije razmišljati i ponašati, rekao je Maržić.