Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Maturalni ples Obrtničke škole Gojka Matuline i Pomorske škole Zadar

13.05.2019. 08:51
Maturalni ples  Obrtničke škole  Gojka Matuline i  Pomorske škole  Zadar


Već tradicionalno svake godine Obrtnička škola Gojka Matuline i Pomorska škola održavaju zajedničku maturalnu zabavu. Ovogodišnja maturalna zabava generacije 2018./2109. održala se u prostoru zadarskog Arsenala i opravdala sva očekivanja maturanata.
Program je po već ustaljenom redu započeo govorom ravnateljice  Obrtničke škole Gojka Matuline Silvane Ujdur Bilan i ravnatelja Pomorske škole Svetka Perkovića koji su istaknuli izvrsne kvalitete svojih  učenika i zaželjeli im uspješan nastavak školovanja ili usavršavanja u  struci.
Predstavili su se i učenici maturantskih razreda Obrtničke škole: 3.B  frizeri s razrednicom Marinom Kušterom, 3.C frizeri /pedikeri s razrednicom Silvanom Vitez  i 4.A kozmetičari s razrednicom Jelkom Vigato.   Pomorsku školu predstavljali su 4.A i 4.B nautičari s razrednicima  Marinom Perinićem i Vesnom Ivičić i 4.A i  4.B brodostrojari s razrednicima  Anđelom Kurta Jureško i Marinom Kneževićem.
Uz ples i pjesmu, najviše zanimanja je potaknuo  izbor za Miss i Mistera maturalne zabave. Po izboru žirija Miss maturalne zabave je učenica Patricija Rončević, a prva i druga pratilja su Paula Bobanović i Kate  Fuzul, dok je Mister maturalne zabave učenik Šime Zrilić, a pratitelji su  Mario Fantina i Stipe Zrilić.
Pažnju je također izazvao i izbor za najljepšu frizuru (ipak su to  učenice Obrtničke škole i buduće frizerke) i najljepšu haljinu i odijelo.  Nagrade su u tim kategorijama pripale učenicama Gabrieli Mohoti i  Pauli Šimičević, te učeniku Lovri Jerkovu.
Bogat program, vesela glazba grupe "Zaratino", dobra 'spiza' i zajedničko druženje, dostojno svečanog događaja, zasigurno će svim maturantima ostati u nezaboravnom sjećanju.