Maturalni ples Obrtničke škole Gojka Matuline i Pomorske škole Zadar

Slika korisnika mkvanja
Dvije zadarske srednje škole zajedno obilježile večer koja se pamti
Program je po već ustaljenom redu započeo govorom ravnateljice Obrtničke škole Gojka Matuline Silvane Ujdur Bilan i ravnatelja Pomorske škole Svetka Perkovića koji su istaknuli izvrsne kvalitete svojih učenika i zaželjeli im uspješan nastavak školovanja ili usavršavanja u struci
Maturanti Obrtničke škole Gojka Matuline i Pomorske škole, generacija 2018./2019.

Već tradicionalno svake godine Obrtnička škola Gojka Matuline i Pomorska škola održavaju zajedničku maturalnu zabavu. Ovogodišnja maturalna zabava generacije 2018./2109. održala se u prostoru zadarskog Arsenala i opravdala sva očekivanja maturanata.

Program je po već ustaljenom redu započeo govorom ravnateljice  Obrtničke škole Gojka Matuline Silvane Ujdur Bilan i ravnatelja Pomorske škole Svetka Perkovića koji su istaknuli izvrsne kvalitete svojih  učenika i zaželjeli im uspješan nastavak školovanja ili usavršavanja u  struci.

Predstavili su se i učenici maturantskih razreda Obrtničke škole: 3.B  frizeri s razrednicom Marinom Kušterom, 3.C frizeri /pedikeri s razrednicom Silvanom Vitez  i 4.A kozmetičari s razrednicom Jelkom Vigato.   Pomorsku školu predstavljali su 4.A i 4.B nautičari s razrednicima  Marinom Perinićem i Vesnom Ivičić i 4.A i  4.B brodostrojari s razrednicima  Anđelom Kurta Jureško i Marinom Kneževićem.

Uz ples i pjesmu, najviše zanimanja je potaknuo  izbor za Miss i Mistera maturalne zabave. Po izboru žirija Miss maturalne zabave je učenica Patricija Rončević, a prva i druga pratilja su Paula Bobanović i Kate  Fuzul, dok je Mister maturalne zabave učenik Šime Zrilić, a pratitelji su  Mario Fantina i Stipe Zrilić.

Pažnju je također izazvao i izbor za najljepšu frizuru (ipak su to  učenice Obrtničke škole i buduće frizerke) i najljepšu haljinu i odijelo.  Nagrade su u tim kategorijama pripale učenicama Gabrieli Mohoti i  Pauli Šimičević, te učeniku Lovri Jerkovu.

Bogat program, vesela glazba grupe "Zaratino", dobra 'spiza' i zajedničko druženje, dostojno svečanog događaja, zasigurno će svim maturantima ostati u nezaboravnom sjećanju.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno