Domjenak zahvale za Udrugu žena Luzor

Slika korisnika admin
Autor: 
Filip BRALA
Udruga "Svjetlo" ženama "Luzora" se odužila organiziravši druženje uz domjenak

Nakon što je Udruga žena "Luzor" iz Preka uz suorganizaciju Vesne Benić u ožujku u zadarskom Arsenalu organizirala humanitarnu večer za osobe s mentalnom retardacijom Udruge "Svjetlo" u Zadru na kojoj su prikupljena sredstva za kupnju preše za izvlačenje glinenih ploča, Udruga "Svjetlo" ženama "Luzora" jučer se odužila organiziravši druženje uz domjenak u prostorijama kluba "Tim".

Uz članove kluba "Tim" i njihove učiteljice koje ih vode kroz različite kreativne radionice, žene "Luzora" dočekala je i tajnica Udruge "Svjetlo" Lepa Filipi.

Ona je ženama "Luzora" zahvalila uime svih članova, a Janji Pletikosić, predsjednici Udruge "Luzor", i Vesni Benić, surganizatorici humanitarne večeri, uručila je i zahvalnice koje su svojim rukama izradili upravo polaznici kluba "Tim".

Podsjetimo da su u prigodnom programu humanitarne večeri održane u ožujku u Arsenalu uz Udrugu žena "Luzor" sudjelovala i djeca OŠ "Valentin Klarin" iz Preka, KUD "Sv. Mihovil" iz Poljane, plesna udruga "TIM" iz Preka s modnom revijom ekošešira i torbi, Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara vokalnim sastavom "Magnificat" te klape Leut i Kontrada. U sklopu programa održana je i aukcija autora slika Udruge Ars Uljan iz Preka: Irene Sikirić, Zdenke Markov Burčul, Jadranka Mašine i Tomislava Košte.

Dobrovoljnim prilozima prikupljeno je oko 7.500 kuna koje su utrošene za kupnju spomenute preše za izvlačenje glinenih ploča.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno