Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Svake subote avionom iz Zadra do Varšave

12.06.2012. 22:00
Svake subote avionom iz Zadra do Varšave


Poljska zrakoplovna kompanija Eurolot će otvoriti nove izravne zračne linije između Hrvatske i Poljske u lipnju. Ovo je dobra vijest za fanove koji planiraju doći do Europskog nogometnog prvenstva: prijevoznik ih potiče, u stvari, atraktivnim cijenama i bez dodatne naknade za prtljagu.
Prvi avion iz Zadra i Dubrovnika za Varšavu i Krakov poletio je u subotu, 9. lipnja, a može se letjeti i od Splita do Varšave.
Sezonski letovi iz Zadra za Varšavu, i od Dubrovnika do Krakova počet će u subotu. Počevši od 23. lipnja, putnici će također moći letjeti iz Zadra za Gdansk. Polasci su planirani jednom tjedno i to subotom. Eurolot će također preuzeti putnike iz Splita do Varšave, četvrtkom. Nove veze uvelike će smanjiti vrijeme potrebno za putovanje u Poljsku. Letovi na odabranim linijama traju oko dva sata. Aviokarte se mogu rezervirati preko prijevoznika na web stranici www.eurolot.com
Zračna linija za Hrvatsku također bi trebala zadovoljiti potrebe poljskih turista koji posjećuju Dalmaciju u velikom broju tijekom ljeta.
“Letovi između Hrvatske i Poljske planirani su na takav način da omoguće navijačima da dođu do Eura 2012. brzo i udobno. Nadajmo se da će izravne veze s dalmatinske obale zadovoljiti poljske turiste, rekao je Mariusz Dabrowski, predsjednik Uprave SA. Raspored letenja u lipnju također uključuje i posebne veze između gradova domaćina Europskog prvenstva koje su namijenjene posebno za fanove i odgovaraju rasporedu turnira.
Aviokarte koje će biti ponuđene imat će primamljivu cijenu: najjeftiniji letovi u Poljsku su mogući već od 48 eura, djeca do 2 godine lete bez naknade, a tu je i 50 posto popusta za mlađe od 18 godina starosti.