Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zbog cigareta ga napao nožem

Autor: Suzana Bandić

12.07.2009. 22:00
Zbog cigareta ga napao nožem


Nindža je mladića porezao po ruci pri čemu mu je nehotice prerezao tetivu. Stoga je u Općoj bolnici Zadar podvrgnut operativnom zahvatu
Dragan Bugarija (47) iz Bibinja, Zadranima poznatiji pod nadimkom Nindža, u ponedjeljak je oko 12 sati u samom centru Poluotoka, na zadarskom Narodnom trgu, na očigled brojnih gostiju okolnih kafića, prolaznika i turista nožem napao Ivana Čakića (33) i pri tom ga teško ozlijedio.
U zadarskoj policiji kažu da je Nindža mladića porezao po ruci pri čemu mu je nehotice prerezao tetivu. Stoga mu je u Općoj bolnici Zadar pružena liječnička pomoć te je podvrgnut operativnom zahvatu.
Inače, akteri ovog incidenta policiji su otprije poznati zbog zloupotrebe droge, a povod svemu je, navodno, bio taj što su se njih dvojica u nedjelju navečer sukobili oko cigareta. Kako doznajemo, Čakić je u nedjelju navečer zaradio i prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira. On je, kako neslužbeno saznajemo, na trgu svirao gitaru, da bi potom u naletu bijesa počeo razbijati gitaru i maltretirati prolaznike i goste kafića.
Iako se Nindža nakon incidenta udaljio u nepoznatom pravcu, policijski su ga djelatnici u popodnevnim satima pronašli i priveli na kriminalističku obradu.