Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Najbolji svjetski akrobatski piloti na zadarskoj rivi

12.07.2011. 22:00
Najbolji svjetski akrobatski piloti na zadarskoj rivi


Ulaznice za nadolazeći zračni spektakl – Adria Air Race Zadar 2011. od jučer se mogu kupiti i na tri prodajna mjesta u gradu. Organizatori su postavili štandove na najfrekventnijim zadarskim lokacijama – Narodnom trgu, Kalelargi i kod Morskih orgulja te na taj način omogućili svim zainteresiranima da lakše dođu do ulaznice za vrhunsku zračnu utrku u kojoj će na Rivi 20. srpnja snage odmjeriti ponajbolji svjetski akrobatski piloti. Cijena ulaznice je 75 kuna, a djeca niža od 125 centimetara visine imaju besplatan ulaz.
– Idućih nekoliko dana ulaznice će se moći nabaviti na tri mjesta, točnije na Narodnom trgu, na štandu koji je postavljen kod Benettona na Kalelargi, a treći je kod Morskih orgulja. Naše hostese će tamo biti svakodnevno u vremenu od 9 do 13 sati i onda opet predvečer od 18.30 do 22.30 sati, rekao nam je Marko Emer, direktor Adria Air Racea.
Ulaznice se mogu nabaviti i u sustavu Eventim po cijeni od 75 kuna, a organizatori su savjetovali građane da ulaznice za Adria Air Race Zadar 2011. kupe u pretprodaji kako bi se izbjegle gužve na ulazima na sam dan utrke. Podsjetimo kako je najavljeno da će duž Rive biti postavljeno više šankova i štandova s hranom, sladoledom i kokicama, a osigurani su i zahodi za posjetitelje. U sklopu zabavnog programa od 13 do 17 sati bit će održane brojne nagradne igre sa zanimljivim nagradama poput fotoaparata, promotivnih letova iznad Zadra ili ulaznica za VIP šator. U vremenu prije utrke svi koji se budu željeli rashladiti moći će se i okupati na Rivi.