Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Danas Kolegij gradonačelnika Branka Dukića

13.07.2021. 06:44


U Velikoj vijećnici Grada Zadra danas će se održati prvi javni Kolegij gradonačelnika u novom mandatu Branka Dukića.
Priprema je to prijedloga odluka gradonačelnika pred prvu sjednicu Gradskog vijeća u kojem nijedna od lista nije dobila većinu, pa će se svaka odluka morati usuglasiti između tri glavna bloka.
Na njemu će medijima biti prezentirana informacija o provedenim upisima djece u Dječje vrtiće Radost i Sunce za pedagošku 2021. – 2022. godinu te o pripremi sustava e-upisi u Djećje vrtiće Radost i Sunce.
Gradonačelnik Dukić podnijet će izvješće o izgradnji infrastrukture poduzetničke zone Crno – faza I., provedbi projekta rekonstrukcije Ulice dr. Franje Tuđmana (nova privremena prometna regulacija i presađivanje stabala iz zone obuhvata radova), programu Pomoćnici u nastavi, nabavi spremnika za reciklabilni otpad za obiteljske kuće te postavljanju kamera za nadzor brzine.
Ovom prilikom prezentirat će se prijedlog zaključka o utvrđivanju pročišćene Konačne liste reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na lokaciji Crvene kuće u Zadru, kao i idejni projekt zgrade MO Crvene kuće.