Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Tornado puni Stanove

12.08.2011. 22:00
Tornado puni Stanove


Iz Udruge navijača Tornado već nekoliko dana raznim akcijama nastoje animirati Zadrane i pozvati ih da u što većem broju dođu danas na stadion i podrže svoje nogometaše


Ako sve bude prema najavama, Zadar bi danas na Stanovima protiv Lokomotive trebao imati gromoglasnu podršku s tribina. Naime, iz Udruge navijača Tornado već nekoliko dana raznim akcijama nastoje animirati Zadrane i pozvati ih da u što većem broju dođu danas na stadion i podrže svoje nogometaše. Tako su u srijedu predstavnici nove generacije zadarskih navijača obavijestili javnost o svojim aktivnostima, a već nekoliko dana po cijelom gradu se mogu uočiti plakati s natpisom “Sjećate se ’98.?”.
– Starije generacije su nam prenijele priču o toj sezoni, o tome kako su tada igrači bili borbeni i igrali sa srcem svaku utakmicu. Stadion je uvijek bio krcat i nikome nije bilo lako odnijeti bodove sa Stanova. Sada je Zadar odlično ušao u sezonu i svaku utakmicu se igrači bore do posljednjeg atoma snage. Mi smo to prepoznali i to nam je dalo poticaj da pokrenemo ovu akciju s ciljem povratka ljudi na tribine – kaže Antonio Pejić, predstavnik Tornada.
Tim je povodom u četvrtak u prostorijama Udruge navijača organizirano gledanje utakmice Zadarkomerc-Croatia, koju su Zadrani dobili 2:1, golovima današnjeg trenera Dalibora Zebića i Almira Turkovića. Sinoć je na istom mjestu održana već uobičajena feštica petkom kao zagrijavanje za utakmicu, a danas će se navijači u Udruzi početi okupljati već od 16 sati. Tamo se može kupiti i ulaznica po cijeni od 10 kuna. Potom će svi zajedno u koloni krenuti prema Stanovima i, vjeruju, biti dvanaesti igrač Zadra na putu do nova tri boda.