Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Velika dama hrvatske estrade raspjevala Zadrane

Autor: Vanja Mirčeta

12.08.2012. 22:00
Velika dama hrvatske estrade raspjevala Zadrane

Foto: PIXELL



Prije Zagreba, prvu veliku promociju albuma “Nebo” Nina Badrić održala je u petak navečer upravo u Zadru u klubu Arsenal na zadovoljstvo zadarske publike


Nina Badrić, jedna od najpoznatijih pjevačkih diva na našim prostorima svoju dvoransku turneju započet će koncertom u Zagrebu 19. listopada u Domu sportova. Prije Zagreba, prvu veliku promociju albuma “Nebo” održala je u petak navečer upravo u Zadru u klubu Arsenal. Nakon više od dva desetljeća klesanja pjevačkog zanata, scenskog nastupa te interakcije s publikom koncert Nine Badrić bio je ispunjen kvalitetnom glazbom i emocijama njezinih brojnih obožavatelja koji su te večeri napunili Arsenal kao u nekim boljim danima. Sasvim sigurno možemo reći da je fantastičan odaziv publike ostavio utjecaj i na samu pjevačicu koja se prepustila emocijama i dobroj atmosferi koji su je ponijeli na način da je u interakciji sa svojom publikom, od onih najmlađih djevojčica u prvim redovima pa do onih nešto starijih, priredila koncert za pamćenje.
 Nina je pjevačica koja se okušala u gotovo svim glazbenim žanrovima: od pop glazbe, gospela, ritam and bluesa, sevdaha, makedonske narodne glazbe pa do jazza i svakome od njih dala svoj osebujan pečat prepoznatljive i snažne interperetacije koja rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Njezina interpretacija je i u Arsenalu kao i uvijek bila emotivna i osebujna te plijenila publiku na prvo slušanje bez obzira koju god skladbu interpretirala.
Koncertu su nazočili i brojni ugledni Zadrani koje nemamo često prigodu viđati na večernjim zabavnim događanjima, no prema svemu sudeći i oni prepoznaju Arsenal kao izvanredan, ugodan i kulturan prostor u kojemu se uvijek izvode besprijekorni i nadasve atraktivni koncerti najboljih umjetnika hrvatske glazbene scene.
Nina je koncert započela sa svojom uspješnicom “Moje oči pune ljubavi”, zatim nastavila s “Dat će nam Bog”, “Znam te ja”, “Nebo” s albuma Nebo, ali i mnogim drugim uspješnicama iz svoje bogate karijere kao što su “Za dobre i loše dane”, “Ako kažeš da me ne voliš”, “Dodiri od stakla”, “Da se opet tebi vratim”, “Takvi kao ti”, “Moja ljubav”, “Čarobno jutro”, itd. kojima je očarala publiku u Arsenalu.