KK ZADAR Četvorica starih plus mladi

Slika korisnika mkvanja
Prva momčad Zadra krenula s pripremama za novu sezonu
Na prvom treningu bila su desetorica igrača. Osim Ive Ivanova, Domagoja Vukovića, Ivana Siriščevića i Jure Planinića, koji su pod ugovorima, u programu je i skupina mlađih klupskih igrača
Dino Stanin/PIXSELL/NENAD OPAČIĆ/ŠC VIŠNJIK
JEDAN OTIŠAO, DRUGI STIŽE - Mislav Brzoja i Jan Palokaj

Točno u 10 sati, kako je bilo i planirano, u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku jučer su košarkaši Zadra počeli pripreme za novu sezonu. Neposredno prije prvoga treninga skupini igrača kratko su se obratili Željko Žilavec, direktor, te Branimir Longin, sportski direktor, a dvije – tri riječi kazao je i Ante Nazor, trener.
– Uvodni dio priprema podrazumijeva uobičajeni program za taj interval, a ogledne će utakmice doći poslije – kaže Nazor za službenu stranicu Višnjika.Na prvom treningu bila su desetorica igrača. Osim nekolicine pod ugovorima – Ive Ivanova, Domagoja Vukovića, Ivana Siriščevića i Jure Planinića – u programu je i skupina mlađih klupskih igrača koju čine Roko Erslan, Edis Korman, Mario Fantina i Dominik Zelanto. Priključen je i Jakov Vujičić, osamnaestogodišnjak koji je došao iz Dubrovnika, a došao je i Josip Popić, centar koji je svojedobno iz Cibone prešao u Cedevitu. Jan Palokaj i Karlo Uljarević imaju reprezentativne obveze i oni će se priključiti naknadno, kao i James Farr, Amerikanac s kojim je ugovor potpisan prošli tjedan. (visnjik.hr)

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno