Na autocesti kilometarske kolone, a najduža je kod Zadra

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Stanje na cestama
Autor: 
Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kolona između čvorova Maslenica i Zadar I u smjeru Zagreba duga je oko 17 kilometara, a između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica u smjeru Dubrovnika oko 14 kilometara, izvijestio je oko 15 sati HAK
Igor KRALJ/PIXSELL
Ilustracija

Promet na autocestama prema obali i unutrašnjosti odvija se uz zastoje i kilometarske kolone, a prema podacima Hrvatskog autokluba najdulja je kod Zadra i proteže se na 17 kilometara.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kolona između čvorova Maslenica i Zadar I u smjeru Zagreba duga je oko 17 kilometara, a između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica u smjeru Dubrovnika oko 14 kilometara, izvijestio je oko 15 sati HAK.

Kolona vozila od oko šest kilometara i zastoj zabilježeni su i pred tunelom Sveti Rok u smjeru Dubrovnika, a pred naplatom Lučko i Demerje u smjeru Zagreba kolone su oko dva kilometra.

Vozi se u kolonama uz zastoje i na dionicama Lučko-Bosiljevo u oba smjera, Žuta Lokva-Otočac-Perušić i Gospić-Gornja Ploča u smjeru Dubrovnika, Šibenik-Benkovac u smjeru Zagreba.

Kolone od 1,5 do dva kilometra su na A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan u smjeru Slovenije te na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru istoka.

Na A7 Rupa-Rijeka pred graničnim prijelazom Rupa u smjeru Slovenije kolona je duga kilometar kao i pred čvorom Rupa prema prijelazu Pasjak.

Kolona na A7 Orehovica-Šmrika između tunela Burlica i čvora Šmrika u smjeru Krka duga je oko četiri kilometra a, povremeno se prekida promet kroz tunel Burlica.

Na Krčkom mostu kolone u oba smjera duge su oko četiri kilometra, a na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona oko sedam kilometara.

Pred tunelom Učka u smjeru Rijeke kolona je duga oko četiri kilometra, a pred čvorom Matulji u smjeru Rijeke kolona oko dva kilometra.

Povremeni zastoji uočeni su i na Jadranskoj magistrali na dionicama Kraljevica-Novi Vinodolski, Šibenik-Zadar i Split-Omiš-Makarska.

Prema graničnom prijelazu Pasjak kolona je od čvora Rupa.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno