Očekujem još ovakvih predstava

Slika korisnika admin
nkzadar_sesvete_curjuric
Filip BRALA
NAČEO MREŽU SESVEĆANA - Ivan Ćurjurić

Nogometaše Zadra je nakon reprezentativne stanke u sedmom kolu Prve HNL čekala momčad Croatije iz Sesveta protiv koje su pobjedom željeli učvrstiti svoje mjesto na sredini ljestvice. U tome su i uspjeli. Ivan Ćurjurić je već u 5. minuti načeo mrežu gostujućeg čuvara mreže Radoša i doveo svoju momčad u vodstvo.

- Utakmica je bila dobra. Mi smo bili bolja momčad tijekom cijeloga susreta. Moj pogodak postignut u ranoj fazi utakmice je usmjerilo dvoboj u jednom drugačijem smjeru. Nakon toga pogotka smo imali mnogo prigoda. Međutim, te prilike, nažalost, nismo iskoristili. U drugo poluvrijeme smo dobro ušli. Dvije velike prigode su imali Šaranović i Ljubičić, ali niti to nismo uspjeli pretvoriti u zgoditak. Treba priznati da mnogo promašujemo u završnici, ali to će doći, to će se popraviti. Na kraju je Jozinović izveo pravo remek-djelo i time stavio točku na "i" ove utakmice - govori ponajbolji igrač ovoga susreta Ivan Ćurjurić, potom objasnivši što se događalo u drugome dijelu kada su Sesvećani pojačali pritisak prema Ježininim vratima.

- U drugom dijelu su nas Sesvećani malo pritisnuli. Otprilike 15-20 minuta je trajao njihov pritisak prema našim vratima, ali uspjeli smo to izdržati. Jozinovićev pogodak u 82. minuti nam je odlično došao kako bismo zaključili utakmicu.

Protiv Croatije ste prvi put dobili priliku od prve minute i dobro ste je iskoristili, a svoj nastup ste okrunili i zgoditkom.

- Svojim nastupom mogu biti zadovoljan. Smatram da sam opravdao trenerovo povjerenje i u trkačkom i u igračkom smislu. Uz to sam postigao pogodak. Očekujem da će biti još ovakvih predstava.

U sljedećem kolu na rasporedu je gostovanje u Osijeku.

- To je teško gostovanje. Utakmice protiv Osijeka u Gradskom vrtu su uvijek neugodne za nas. Prošle sezone smo tamo izgubili oba puta, jednom 1:0, a drugi put 3:0. No, idemo se tamo boriti. U borbi u kojoj se sučeljava 11 protiv 11 igrača nitko nije favorit - reći će Ćurjurić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno