Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Najviše debeljačkih prvašića od 1972. godine

12.09.2011. 22:00
Najviše debeljačkih prvašića od 1972. godine


Znamo da ste uzbuđeni jer to vam je prvi dan škole. Želim da vam škola postane drugi dom, mjesto radosti i druženja, gdje ćete osim novih spoznaja i znanja steći i brojne nove prijatelje te provesti svoje najljepše godine, rekao je Branimir Peričić, ravnatelj OŠ Sukošan


U prvi razred područne škole u Debeljaku krenulo je čak 18 prvašića. Najveći je to broj učenika prvog razreda od školske godine 1972./1973., kad je u prvi razred krenuo 21 prvašić iz generacije Debeljačana rođenih 1965. godine.
U novi svijet učenja i odrastanja 18 učenika prvog razreda odvest će učiteljica Ana Peričić.
– Znamo da ste uzbuđeni jer to vam je prvi dan škole i to je normalno. Želim da vam škola postane drugi dom mjesto radosti i druženja, gdje ćete osim novih spoznaja i znanja steći i brojne nove prijatelje te provesti svoje najljepše godine života, rekao je na početku Branimir Peričić, ravnatelj OŠ Sukošan, zaželjevši i djeci i roditeljima uspješan početak školske godine.
Ravnatelj je iskazao zadovoljstvo velikim brojem učenika koji kreću u prvi razred, poželjevši im puno dobrih ocjena, a učiteljici Ani Peričić uspješan rad.
– Područna škola u Debeljaku učenicima oduvijek usađuje pozitivne vrijednosti i siguran sam da će i ova generacija dobiti ono lijepo kao što su to dobile i prijašnje generacije. Želim vam puno uspjeha, hrabrosti, znanja i da iskoristite početak školovanja kao veliku priliku za životni uspjeh, poručio je ravnatelj Peričić.
U debeljačku školu je od prvog do četvrtog razreda krenulo 45 učenika. Učiteljica Darija Ročak u drugom razredu ima šest učenika, Anka Sekula u trećem razredu tri učenika, a u školskim klupama četvrtog razreda učiteljice Ljiljane Petrić sjedi 12 učenika. Sestra Antonija Topalović predaje vjeronauk, a prof. Kristina Pavić engleski jezik.