Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Tri natječaja za projekt “Una spring of life”

12.09.2011. 22:00
Tri natječaja za projekt “Una spring of life”


Projekt “Una – Spring of Life “, ukupne vrijednosti 421.050,24 EUR, započeo je s provedbom 1. travnja 2011. godine. Dio je IPA prekograničnog programa Hrvatska – Bosna i Hercegovina te se provodi u suradnji 6 partnerskih organizacija (Zadarska županija, Općina Gračac, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Zadarske županije, Razvojna agencija Zadarske županije – ZADRA, Turistička zajednica Zadarske županije i Udruga “Una” iz Srba) te dvije suradničke organizacije (Razvojna agencija Ličko-senjske županije – LIRA i Turistička zajednica Općine Gračac).
Funkcionalni vodeći partner na projektu koji će tijekom 2 godine trajanja projekta koordinirati cijelim projektom je Zadarska županija.
Projekt je usmjeren na infrastrukturno i sadržajno obogaćivanje ponude i dostupnosti gornjeg toka Une. Što se tiče Zadarske županije, odnosi se na daljnje uređenje izletničke staze ka izvoru Une nad Suvajom te putevima u gornjem tijeku, dok u dijelu BiH podrazumijeva i prinos valorizaciji kulturne baštine Ostovice odnosno Martin Broda.
Shodno zatjevima za punom transparetnosti svih faza projekta Zadarska županija obavještava sve zainteresirane potencijalne podugovaratelje na projektu da su od 12. rujna 2011. godine otvorena tri poziva na podnošenje ponuda.
Pozivi se odnose na podnošenje ponuda za usluge prijevoda za potrebe projekta „Una – Spring of Life”, potom je tu Poziv na podnošenje ponuda za vizualno oblikovanje i pripremu za tisak promotivnog materijala i konačno – Poziv na podnošenje ponuda za nabavu i tisak promotivnog materijala.
Uvjeti natječaja za tzv. bagatelne nabave za pružanje usluga i dobavu roba na projektu “Una – Spring of Life” nalaze se na mrežnim stranicama Zadarske županije (http://www.zadarska-zupanija.hr/una_bagatelna.php)