Živko Zrilić nositelj liste u 9. izbornoj jedinici

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN
Osnivanju novog ogranka nazočio je i predsjednik stranke prof. dr. Milan Kujundžić

Hrvatska zora stranka naroda sinoć je u Galovcu održala Osnivačku skupštinu Općinske organizacije Hrvatske zore Galovac. Osnivanju novog ogranka, koji u Zadarskoj županiji osim Galovca ima još  svoje organizacije u Zadru, Viru i Preku, nazočio je i predsjednik stranke  prof. dr. Milan Kujundžić. Osnivačkoj skupštini prethodio je sastanak  koordinacije Hrvatske zore za 9. izbornu jedinicu na kojem su osim prof.  dr. Milana Kujundžića bili prisutni i ostali kandidati s liste Hrvatske zore  za predstojeće parlamentarne izbore.

Stožerni brigadir HV-a

Diplomirani pravnik i umirovljeni stožerni brigadir HV-a Živko Zrilić  nositelj je liste u 9. izbornoj jedinici, no neslužbeno doznajemo kako će  na listi u našoj izbornoj jedinici biti i predsjednik stranke Milan Kujundžić. Mladen Malta, predsjednik GO Hrvatske zore stranke naroda  Zadar, neće biti na izbornoj listi, nego je koordinator za 9. izbornu jedinicu.

Hrvatska zora samostalno izlazi na izbore, kaže njezin predsjednik Milan Kujundžić.

- Ponude pršte, nudi se bogata trgovina, ali mi u Hrvatskoj zori ušli  smo u ovaj projekt radi ideje, a ne radi trgovine, a ideja je mijenjati Hrvatsku, odnosno da u Hrvatskom saboru napokon budu slobodni ljudi,  kaže Kujundžić.

Živko Zrilić dodaje kako će na listi Hrvatske zore biti redom slobodni,  časni i hrabri ljudi.

- Na našoj listi neće biti oni koji su zajedno s Mesićem sudjelovali u  dekroatizaciji Hrvatske ili oni koji su je zajedno sa Sanaderom pljačkali,  kaže Zrilić dodajući kako su ljudi s njihove liste oni koji gledaju dublje i  dalje, a pri tom su neopterećeni raznim ideologijama i interesima.

Bačen glas i za "domoljubnu" i za "domovinsku" koaliciju

- Moramo žurno pokrenuti investicije, zaposliti ljude, a  javnim poduzećima upravljati ne po podobnosti, nego po kompetentnosti. U Saboru  ne dizati ruke za ili protiv po stranačkom ključu, nego po ključu što je  dobro za Hrvatsku i njezine građane, a što nije, dodaje Kujundžić, ističući kako su Hrvati 20 godina birali po nametnutom modelu dviju stranaka i izabrali zemlju u kakvom je stanju sada.

U 9. izbornoj jedinici očekuje, kaže Kujundžić, da će Hrvatska zora  stranka naroda osvojiti dva mandata. Za predsjednika općinske organizacije u Galovcu izabran je 28-godišnji profesor Ivan Ćoso.

 

-- Slika

Milan Kujundžić, Živko Zrilić, Edita Burčul i Mladen Malta

Vedran SITNICA

 

 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno