Croatia osiguranje osigurala brzu procjenu štete od poplava i isplatu osiguranja

Slika korisnika valentinam
Žurna pomoć za sanaciju štete
Autor: 
Štetu na području Zadra i okolice možete prijaviti na 08001884, u poslovnici Croatia osiguranja na adresi Obala kneza Branimira 20, te putem e-maila na adresu stete.prijava@crosig.hr
A. SITNICA/Ilustracija
Na područjima gdje se voda povukla klijenti već sada mogu kontaktirati Croatia osiguranje za procjenu štete

Croatia osiguranje će u narednim danima povećati broj zaposlenika za rješavanje i isplatu šteta nastalih na poplavljenim područjima u Zadru i okolici. Kako bi što veći broj oštećenih u što kraćem roku mogao dobiti procjenu nastale štete, mobilni timovi Croatia osiguranja spremni su za izlazak na teren čim to dopuste uvjeti na poplavljenim područjima. Na područjima gdje se voda povukla klijenti već sada mogu kontaktirati Croatia osiguranje za procjenu štete.

- Timovi Croatia osiguranja spremni su na trenutnu reakciju za pomoć i podršku našim klijentima kako bi se štete i posljedice čim prije sanirale, rekao je Predrag Krstanović, direktor Sektora za upravljanje naknadama šteta.

Osiguranike koji su oštećeni u poplavama na području Zadra i okolice Croatia osiguranje poziva da štetu prijave na 08001884, u poslovnici Croatia osiguranja na adresi Obala kneza Branimira 20, te putem e-maila na adresu stete.prijava@crosig.hr.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno