Predsjednik NO KK Zadar Ivan Mijolović, Željko Žilavec novi direktor

Slika korisnika valentinam
Skupština
Nakon obavljenih razgovora s kandidatima, zaključili smo kako je Željko Žilavec predstavio najkvalitetniji program za razvoj kluba te je on jednoglasno izabran za novog direktora – rekao je Ivan Mijolović
Marin GOSPIĆ
Na jučer održanoj skupštini KK Zadar s.d.d. izabran je novi sastav Nadzornog odbora

Na jučer održanoj skupštini KK Zadar s.d.d. izabran je novi  sastav Nadzornog odbora. Predsjednik NO KK Zadar s.d.d. je Ivan Mijolović, predstavnik većinskog vlasnika Grada Zadra. Dopredsjednik je Luka Kolanović iz Tankerske plovidbe, a članovi su Edi Perović, Tomislav  Čukelj, Neven Klarin (RTD d.o.o.), Dario Mamić (Tommy) i Igor Crnobrnja (Crodux). Prethodno je razriješen stari saziv NO-a, a razriješen je uloge v.d. direktora Boris Skroće koji je još prije nekoliko mjeseci nedvosmisleno izjavio da se neće natjecati za drugi mandat.

Odmah nakon skupštine, Nadzorni odbor je održao sjednicu te je donio odluku da će novi direktor KK Zadar s.d.d. biti Željko Žilavec. On je  diplomirani ekonomist, bio je višegodišnji ugledan i cijenjen košarkaški  sudac najvišega ranga, potom i aktivan u sudačkoj udruzi i općenito u  košarkaškom miljeu.

- Nakon obavljenih razgovora s kandidatima, zaključili smo kako je  Željko Žilavec predstavio najkvalitetniji program za razvoj kluba te je on  jednoglasno izabran za novog direktora. Zahvaljujemo bivšem direktoru  Borisu Skroći i članovima bivšeg sastava Nadzornog odbora na  uloženom trudu - rekao je novi predsjednik Nadzornog odbora Ivan Mijolović koji je na tom mjestu naslijedio Darka Kasapa.

Skupštinari su jučer potrošili dosta vremena raspravljajući o nizu pojednosti, ali širu javnost svakako zanima koje bi prve korake mogao poduzeti Željko Žilavec, novi direktor.

- Prvo bih želio zahvaliti članovima novog Nadzornoga odbora koji su  mi ukazali povjerenje. U postupku javnoga natječaja podastro sam svoj  plan i program i ovako, na prvu loptu, rekao bih da nas čeka intenzivan  rad na nekoliko razina, ili u nekoliko smjerova. Pojednostavljeno, u sadašnjem trenutku koji je sve samo ne lagan i jednostavan, prva momčad  je nekako najviše u fokusu, ali svakako veoma će se trebati pozabaviti i financijskom stabilizacijom, te još nizom pojedinosti među kojima je svakako i svojevrsno preslagivanje mlađih dobnih kategorija – kaže Žilavec.

Novi direktor dodaje i kako će se sustavno pozabaviti svim mogućim  mjerama za dodatno približavanje na relaciji klub – navijači.

- Ja bih to svrstao pod općenite naše snažne želje da klub bude još više  ponosan na navijače, a navijači još više na klub.

Posla je i previše, klub/tvrtka zaostaje u mnogim stvarima.

Nikada ništa nije preko noći nastalo, a niti je preko noći nestalo ili postalo bolje. Trebat će vremena, entuzijazma, energije, sustavnog i dobro  promišljenoga djelovanja na svim relacijama, te razumijevanja svih subjekata.

Sljedećih će dana Željko Žilavec i službeno od Borisa Skroće preuzeti  mjesto direktora KK-a Zadar s.d. d.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno