FOTOGALERIJA: Na Trgu pet bunara danas i sutra održava se Sajam smokava

Slika korisnika valentinam
Festival smokava
Na istoj lokaciji, uz Trg pet bunara, sajam je i sutra kada se održava i Gastro smokva - središnji događaj Festivala smokava u Muzeju antičkog stakla
Zvonko KUCELIN
Štand Sandre Babac

S čim se sve ljubi smokva i koliko je širok spektar njezine primjene danas se moglo vidjeti, ali i kušati na štandovima postavljenim na Trgu Petra Zoranića gdje se održava dvodnevni Sajam smokava u sklopu 11. tradicionalne manifestacije Festival smokava.

Uz brendirane proizvode Dida Boža i Šinjorina smokva, svoje su delicije od ove plemenite mediteranske voćke koja je othranila generacije Dalmatinaca izložili i zadarski OPG-ovci Eugen Novaković, Raspović, Klanac, J.d.o.o. Drmić i učenici Poljoprivredne i prehrambene škole Stanka Ožanića. 

Na istoj lokaciji, uz Trg pet bunara, sajam je i sutra kada se održava i Gastro smokva - središnji događaj Festivala smokava u Muzeju antičkog stakla. Gastro smokva počinje u 11 sati, a osim prigodnog programa tamo će delicije od smokava izložiti i brojni zadarski restorani. U sklopu programa predviđene su i razne radionice za djecu koje će se, osim na Trgu pet bunara, održavati i u gradskoj knjižnici grada Zadra.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)