Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Evidentirane tri krađe

13.09.2021. 07:42


Teška krađa
U nedjelju poslijepodne na Ravnicama u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kamper vozilo 61-godišnjeg njemačkog državljanina, odakle je otuđio tablet, mobitel i novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa/Računalna prijevara
Jučer prijepodne na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice 71-godišnjaka otuđio novčanik s dokumentima, te otuđenom bankovnom karticom podigao novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog računalne prijevare.


Krađa
Jučer poslijepodne na na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj je iz ruksaka 69-godišnje državljanke češke otuđio novčanik, te iz ruksaka 56-godišnje državljanke Mađarske novčanik i tablet. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U petak navečer u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil 31-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U petak poslijepodne u Selinama , nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 29-godišnjeg njemačkog državljanina. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.