Karamarko u zadarskoj kvoti, i Kalmeta na listi

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV
Na sastanak u Medulićevoj odazvao se kompletan Županijski odbor

Županijski odbor HDZ-a na jučerašnjoj je sjednici donio listu prijedloga kandidata za IX. izbornu jedinicu. Riječ je o 12 članova HDZ-a, a to su abecednim redom: Martin Baričević, Emil Ćurko, Željko Dilber, Božidar Kalmeta, Tomislav Karamarko, Davor Lončar, Božidar Longin, Nevenka Marinović, Grozdana Perić, Marija Pletikosa, Stipe Zrilić i Ante Župan.

Izbor ovih imena donijet je jednoglasnom odlukom, a sjednica je prošla bez ikakvih razmirica, u što smo se i sami uvjerili čekajući završetak sjednice duge sat vremena. U sjedište stranke u Medulićevoj jučer u 13 sati odazvao se kompletan Županijski odbor, a osim imena za listu, govorilo se i o pripremama za izbore za koje je predsjednik ŽO-a i dopredsjednik stranke, Božidar Kalmeta, članstvu poručio kako ih moraju "dobro odraditi".

Naime, iz onoga što smo čuli iza HDZ-ovih vrata, moglo se zaključiti kako se lokalni HDZ intenzivno priprema za 8. studenoga, te su ovoga puta uvjereni u osvajanje čak deset mandata. Blagonaklone su im i gotovo sve ankete s dobrim predviđanjima za IX. jedinicu.

VIŠE U TISKANOM IZDANJU...
Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika malipingo
A di mu je prebivalište, ako se može znati?Lako je pobijediti u Zadru,neš ti hrabrosti.