Nigdje radnika, ceste zatvorene, prometne gužve sve veće!

Slika korisnika valentinam
Obišli smo sva gradilišta u Zadru, evo kakvo smo stanje zatekli
Zvonko KUCELIN
Dok se s jedne strane stvraju prometne gužve, na drugoj se radovi ne obavljaju

Na pet gradilišta u Zadru, kod Vruljice, na Liburnskoj obali, na Jadranskoj magistrali, Bulevaru i u Ulici Eugena Kvaternika u tijeku su radovi. Međutim, isti se odvijaju po principu "više se ne radi nego što se radi". Naime, na gradilištu na Bulevaru danima već gradiište zjapi prazno, a tu i tamo ukaže se jedan, eventualno dva radnika. Na križanju kod Vruljice, cesta je zatvorena kada su se sjekle fafarikule, a u devet dana koliko je cesta zatvorena, napravljene su dvije rupe na kolniku!? Na Liburnskoj obali uredno postavljeni znakovi o izvođenju radova, ali radnika - nigdje!

Nameće se pitanje zbog čega otvaranje tolikih gradilišta na kojima se danima ne radi ili se pak radi minimalno, dok se istovremeno u gradu stvaraju velike prometne gužve za koje vozači imaju sve manje strpjenja. S pravom, ako se pogleda na da pustim gradilištima nigdje radnika nema!

Još jedna priča na hrvatski način.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika Konjanik
Dobro. Ja bi preporucio novinarki da se obrati firmama koje su zaduzene za radove i gradu Zadru pa da onda nastavi clanak sa razlozima zasto su gradilista skoro bez djelatnika. I meme to zanima. Ovako ispada da je clanak kao nedovrsen.
Slika korisnika Zlobwaype
If you’re interested in winning millions, then I’m here to help! At <a href=skyliteboom.com>Casino</a> you can play over 450 world-class games and I’m giving you an exclusive Welcome Bonus to get you stuck into winning. Use it today to increase your chances of hitting our jackpots. All you have to do is <a href=skyliteboom.com>sign up today</a> and watch the rewards come rolling in. skyliteboom.com <a href=skyliteboom.com>Prepare to hit the big time</a> <a href=skyliteboom.com>Hacer giros para ganar millones</a> <a href=skyliteboom.com>Holen Sie sich spinnen, um Millionen zu gewinnen</a> <IMG>http://i63.tinypic.com/ofdmds.jpg</IMG>