Uspostavljena suradnja jaseničkog HDZ-a i HNS-a

Slika korisnika valentinam
Sklopljen koalicijski sporazum
Martin Baričević

Općinski odbor HDZ-a Jasenice i OO Hrvatske narodne stranke — Liberalnih demokrata Jasenice sklopile su jučer koalicijski sporazum.

U priopćenju se navodi kako će se potpisnici koalicijskog sporazuma, Martin Baričević (HDZ) i Joso Šarlija (HNS—LD), dogovarati o provedbi lokalnih politika.

- Dogovorena je suradnja u radu Općinskog vijeća na način da će izabrani predstavnici djelovati kroz zajednički klub vijećnika. HDZ Jasenice, ostvarivši jedan od najboljih izbornih rezultata na području Zadarske županije, ima devet od 11 vijećnika, a potpisivanjem koalicijskog sporazuma koalicija HDZ-a i HNS-LD činit će većinu s 10 od 11 vijećnika. Iz ove, kao i činjenice da dvije politicke stranke ostvaruju suradnju na nacionalnoj razini, kao i na razini više jedinica regionalne i lokalne samouprave, proizašIa je želja za dugoročnom suradnjom naših političkih opcija, ističe se u priopćenju u kojem još stoji kako im je prioritetni zajednički cilj stvaranje gospodarskih i infrastrukturnih pretpostavki za održiv razvoj i demografsku obnovu cjelokupnog područja općine Jasenice u mandatu 2017.- 2021. godine. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika Zlobwaype
If you’re interested in winning millions, then I’m here to help! At <a href=skyliteboom.com>Casino</a> you can play over 450 world-class games and I’m giving you an exclusive Welcome Bonus to get you stuck into winning. Use it today to increase your chances of hitting our jackpots. All you have to do is <a href=skyliteboom.com>sign up today</a> and watch the rewards come rolling in. skyliteboom.com <a href=skyliteboom.com>Prepare to hit the big time</a> <a href=skyliteboom.com>Hacer giros para ganar millones</a> <a href=skyliteboom.com>Holen Sie sich spinnen, um Millionen zu gewinnen</a> <IMG>http://i63.tinypic.com/ofdmds.jpg</IMG>