Zadarskoj bolnici Tommy donirao 40.000 kuna

Slika korisnika valentinam
U Gradskoj vijećnici održana primopredaja
Putem ovih projekata želimo iskazati i svoju društvenu i socijalnu odgovornost i potpomoći širu društvenu zajednicu da bi život stanovništva bio što kvalitetniji, rekao je direktor korporativnih komunikacija trgovačkog lanca Tommy d.o.o. Dario Mamić
Vedran SITNICA
Branko Dukić, Jagoda Surać, Vladislav Tomčuk, Željko Čulina i Dario Mamić

Trgovački lanac Tommy d.o.o.  u Maloj gradskoj vijećnici Općoj bolnici Zadar uručio je donaciju od 40.000 kuna. Direktor korporativnih komunikacija trgovačkog lanca Tommy d.o.o. Dario Mamić naglasio je kako je tvrtka Tommy najveća kompanija u Dalmaciji po kriteriju prihoda, ali i zaposlenosti, a uz kontinuirano ulaganje u razvoj i investicije u nove projekte, koji donose radna mjesta, žele investirati i ulagati u projekte društveno-odgovornog poslovanja.

- U svim područjima gdje radimo i djelujemo želimo biti partner lokalnoj zajednici i Grad Zadar je tu zaista iskazao kooperativnost. Putem ovih projekata želimo iskazati i svoju društvenu i socijalnu odgovornost i potpomoći širu društvenu zajednicu da bi život stanovništva bio što kvalitetniji. U ovoj prigodi dajemo donaciju Općoj bolnici Zadar i mislim da na tom nećemo stati, otvoreni smo i dalje za sve vidove suradnje s Gradom i Županijom, rekao je Mamić kojem je u dvostrukoj ulozi, i kao predsjednik Lige protiv raka Zadar kojoj ide dio sredstava, zahvalio gradonačelnik Branko Dukić.

Ravnatelj zadarske bolnice najavio je kako će se ova vrijedna donacija iskoristiti dijelom za sanaciju šteta koje su nastale za nedavne poplave, dijelom za unaprjeđenje rada na odjelu Pedijatrije, a 15.000 kuna stavit će u fond za nabavku aparata za zračenje pacijenata kako zadarski pacijenti više ne bi morali ići na zračenje u Zagreb, Split ili Rijeku. A u ime Lige protiv raka Zadar zahvalio se i tajnik Lige Vladislav Tomčuk.

Do sada je za aparat za zračenje kroz sve akcije prikupljeno oko 550.000 kuna.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika Zlobwaype
If you’re interested in winning millions, then I’m here to help! At <a href=skyliteboom.com>Casino</a> you can play over 450 world-class games and I’m giving you an exclusive Welcome Bonus to get you stuck into winning. Use it today to increase your chances of hitting our jackpots. All you have to do is <a href=skyliteboom.com>sign up today</a> and watch the rewards come rolling in. skyliteboom.com <a href=skyliteboom.com>Prepare to hit the big time</a> <a href=skyliteboom.com>Hacer giros para ganar millones</a> <a href=skyliteboom.com>Holen Sie sich spinnen, um Millionen zu gewinnen</a> <IMG>http://i63.tinypic.com/ofdmds.jpg</IMG>