Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Zadrani poveli preko Sušića, Klišani poništili golom s kreča

13.10.2019. 10:10


U 8. kolu Treće HNL jug Zadar se s gostovanja u Klisu vratio s jednim osvojenim bodom. A bila je momčad sa Stanova vrlo blizu osvajanju i sva tri boda s obzirom da je vodila od 36. minute kada je Josip Sušić doveo Zadrane u vodstvo. Sušić se najbolje snašao na drugoj vratnici i loptu poslao iza nemoćnog Odže. Međutim, da to ne bude tako pobrinuo se Marin Vučemilović Grgić u 81. minuti koji je bio precizan s kreča nakon što je sudac Krešić pokazao na bijelu točku. Uz to Zadrani su dobar dio utakmice igrali s igračem više nakon što je u 57. minuti Ante Vukušić zbog dva žuta kartona morao ranije pod tuš. Međutim, nisu to uspjeli iskoristiti iako su u nekoliko navrata sami izlazili pred vrata domaćina. Zadar je bio dominantna momčad u Klisu, ali to nisu uspjeli konkretizirati kroz pogotke i zbog toga ostaje žal nakon ove utakmice. Otprilike smo to uspjeli iščitati i i izjave Zadrovog trenera Marka Pinčića nakon ove utakmice.
– Nastavili smo niz pozitivnih rezultata i s tog aspeta mogu biti zadovoljan. Ipak, mislim da smo po igri i stvorenim prilikama u Klisu propustili uzeti tri boda. Stvorili smo dosta prilika, u nekima od nih izlazili samo na njihovog golmana, ali realizacija nije bila na očekivanoj razini. Igrom i dominacijom mogu biti zadovoljan, ali činjenica je da u nekim segmentima imamo prostora za napredak. Idemo dalje nastaviti raditi i napredovati. I pripremati se za sljedeću utakmicu koja je pred nama – kazao je Zadrov strateg.


 
USKOK 1
ZADAR 1


KLIS – Igralište Iza Grada. Gledatelja. Sudac: Mišo Krešić (Metković). Pomoćnici: Miho Trković (Konavle) i Romano Radonić (Vitaljine). Strijelci: 0:1 Sušić (36’), 1:1 Vučemilović-Grgić (81’ – 11m). Žuti kartoni: Teklić (Uskok), Vasilj, Zdrilić, Jurić (Zadar). Crveni: Ante Vukušić (57’-drugi žuti)
JUNAK: Odža, Pekić. Radovniković, Cikojević (od 60’ Pleština), Šošić, Teklić (od 78’ Buljan), Pavlinović, Vukušić, Žižić, Kulić (od 46’ Vojković), Vučemilović-Grgić. Trener: Vinko Marača
ZADAR: Pinčić, Iveljić, Sušić (od 70’ Kulaš), Nakić, Župan, Kevrić, Anić, Jerbić, Vasilj, Jurić, Zdrilić.. Trener: Marko Pinčić