Seniori Zadra drugi

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika gsimunov
U Mocirama održano Prvenstvo Hrvatske u ju jitsuu
Autor: 
Ju jitsu klub Zadar je predstavljalo 18 natjecatelja koji su osvojili sedam zlatnih, deset srebrnih i 12 brončanih medalja
Danijela PEDIŠIĆ
Natjecanje je održano za sve dobne skupine

Prošle subote u dvorani Mocire održano je Prvenstvo Hrvatske u ju-jitsuu koje je okupilo 240 natjecatelja svih dobnih uzrasta od djece do 10 godina do seniora, odnosno starijih od 21 godine. Ju jitsu klub Zadar je predstavljalo 18 natjecatelja mlađih uzrasta, osam seniora te sedam seniora početnika koji su natjecanje završili sa sedam zlatnih, deset srebrnih i 12 brončanih medalja dok je seniorima pripao i pehar za ukupno drugo mjesto među klubovima. U kategoriji mlađih uzrasta zlatnu medalju osvojili su Luka Ušljebrka, Frane Bakarić, Cvita Mikin, srebrnu Eugen Bajlo, Lucija Molnar, Sara Sutlović, Lucija Anić, Roko Martinčević, a brončanu Tereza Dijan, Jakov Soldo, Luka Kapetanović, Dominik Ušljebrka, Tino Badžoka, Marko Milutin, Marijeta Rajević, Roko Miočić i Antonija Anić. Za mlađe uzraste nastupao je i Karlo Mustajbegović. U kategoriji seniora zlatni su bili Dominik Miočić (-69 kg), Šime Zrilić (-77 kg), Tin Vuksan (-94 kg), srebrni Ivan Matešić (-77 kg), Lovre Jurin (-85 kg), Bruno Vuksan - Ćusa (+94 kg) a brončani Jurica Čirjak (-77 kg). Za seniore je nastupio i Jakov Jović. Kad je riječ o seniorima početnicima zlatna je bila Josipa Alavanja, srebra su osvojili Šime Škara i Filip Šimičević, a bronce Roko Miljanić i Dorian Matković. Nastupili su i Toni Kapetanović, Tomislav Vidić te Josip Lijić.
- Zahvaljujemo cijelom timu na odlično odrađenom poslu kao i svim sponzorima i pokroviteljima - objavili su iz Ju jitsu kluba Zadar.

Redoslijed klubova
 

Seniori (osam klubova): 1. Mladost Alliance BD 51 bod, 2. Zadar 37, 3. Vinkovačke Rode 19 bodova...
Mlađi uzrasti (11 klubova): 1. Mladost Alliance BD 120 bodova,..., 7. Zadar 51 bod...

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno