VUKŠIĆ PALI SVIJEĆE ZA VUKOVAR I ŠKABRNJU Točno u 18 sati i 11 minuta zvoniti će zvona sv.Kate i sv. Mihovila

Slika korisnika mkvanja
Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje
Marko Ledenko-Mane
Mjesni odbor Vukšić četvrtu godinu za redom organizira akciju "Moje svijetlo za moj Vukovar i Škabrnju "

Povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, Mjesni odbor Vukšić četvrtu godinu za redom organizira akciju "Moje svijetlo za moj Vukovar i Škabrnju " . Svijeće će se zapaliti kod crkve sv Kate u nedjelju 18. studenog 2018. u 17 sati pod nazivom „ Zapali i ti jednu svijeću i pomoli se.... „

Vukšić se priključuje ideji „ZVON za Vukovar „ gdje će 18.studenog točno u 18 sati i 11 minuta zvoniti zvona sv.Kate i sv. Mihovila u Vukšiću u znak sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

„ZVON za Vukovar“, je ideja da svake godine 18. studenog u točno 18 sati i 11 minuta zvona svake crkve u Hrvatskoj zazvone u znak sjećanja na žrtvu Vukovara, pozivajući na molitvu kako za žrtve zlodjela tako i za one koji su ih počinili.

Kako bi Zvon za Vukovar bio što snažniji i doista došao do srca i misli što više građana Republike Hrvatske, počevši od onih najmanjih do najstarijih, ali jednako tako i svih onih koji nisu u mogućnosti doći u Vukovar na taj dan, a žele sudjelovati u obilježavanju Dana sjećanja, ovime se može priključiti i sudjelovati u Danu sjećanja na žrtvu Vukovara. U crkvi sv Kate u Vukšiću zvonit će zvona točno u 18 sati i 11 sati u znak sijećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje. (Marko Ledenko-Mane)

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno