Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zahvalnice darivateljima

12.12.2011. 23:00
Zahvalnice darivateljima


Uručeno je i nekoliko zahvalnica, a dobili su ih Davor Bačkov za deset darivanja krvi te Ivana Čudina, Joso Šarin i Željko Lokin za 20 darivanja krvi


U trećoj ovogodišnjoj akciji dragovoljnog darivanja krvi koje biogradsko Gradsko društvo Crvenog križa redovito provodi u svojim aktivima, krv su dali i članovi aktiva DDK u Pakoštanima.
Ovaj aktiv jedan je od najstarijih te uz onaj filipjanski slovi i za jedan od najbrojnijih na području koje svojim radom obuhvaća biogradski Crveni križ.
Njegov predsjednik Branko Juričin kazao nam je da je iznimno zadovoljan radom aktiva tijekom ove godine jer je odaziv na akcije darivanja krvi bio dobar, a samim tim i znatan doprinos ukupnoj djelatnosti prikupljanja krvi.
– U aktivu se stalno obnavlja članstvo pa je tako i ove godine aktiv pojačan znatnim brojem mladih na što smo dakako ponosni, kazao je Juričin. Dodao je kako su i zahvalni svim sponzorima koji u mjestu pomažu rad aktiva te im svojim donacijama osiguravaju namirnice za prigodne domjenke, ali i osnovnoj školi koja im ustupa svoj prostor za provedbu akcija. Ovoj trećoj po redu akciji odazvalo se 38 davatelja, ali krv je mogao dati samo 31 davatelj.
Krv su dali: Branko Juričin, Ivan Anić, Davor Bačkov, Marko Bungur, Šime Bađen, Ivana Čudina, Živko Kurtov, Johine Kazija, Ante Krpeta, Željko Lokin, Ante Lacman-Vojo, Stipe Miočev, Nenad Maksan, Šime Maksan, Neven Maksan, Krešimir Maksan, Marina Mikas Bungur, Branko Rosan, Valerija Rosan, Ivko Ivo Rašin, Tomislav Stojanov, Ante Škiljić, Josip Škiljić, Joso Šarin, Fabijan Šarin, Ivan Vukoja, Toni Vukoja, Tihomir Vukoja, Ivica Rosan, Estera Colić i Slavko Vukoja.
Nakon uspješno provedene akcije na prigodnom domjenku uručeno je i nekoliko zahvalnica, a dobili su ih Davor Bačkov za deset darivanja krvi te Ivana Čudina, Joso Šarin i Željko Lokin za 20 darivanja krvi.