U Zadar stiže ministar Marić i donosi poklone

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Ministar državne imovine
Dodjelom objekta broj 9 u bivšoj vojarni „Stjepana Radića“ stvoreni su preduvjeti za izgradnju Centra za mlade koji će biti financiran putem Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU
Marin GOSPIĆ
Ministar državne imovine Goran Marić

Sutra u službeni posjet Gradu Zadru dolazi ministar državne imovine doc.dr.sc. Goran Marić.

U sklopu posjetau Maloj vijećnici Grada Zadra, u 11 sati,  ministar Marić potpisat će Ugovor o dodjeli na korištenje nekretnine „objekt br.9“ u bivšoj vojarni Stjepana Radića u svrhu korištenja nekretnine kao Centar za mlade i uručiti  Odluku o darovanju nekretnine u k.o. Crno Gradu Zadru u svrhu građenja Novog gradskog groblja gradonačelniku Branku Dukiću.

Također, ministar Marić potpisat će i Ugovor o dodjeli na korištenje Gradu Zadru, zgrade bivšeg zapovjedništva talijanskog koncentracijskog logora na Molatu.

Dodjelom objekta broj 9 u bivšoj vojarni „Stjepana Radića“ stvoreni su preduvjeti za izgradnju Centra za mlade koji će biti financiran putem Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU kroz instrument Integriranog teritorijalnog ulaganja.

Dodjelom zemljišta k.č. 2144/300 k.o. Crno omogućuje se početak radova na izgradnji Novog gradskog groblja u Crnom.

Riječ o kapitalnim projektima Grada Zadra.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno