Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Sv. Luca donijela 24 paketića malim pacijentima

13.12.2018. 14:21
Sv. Luca donijela  24 paketića  malim  pacijentima


I ove je godine malim pacijentima u zadarskoj Općoj bolnici  sveta Luce donijela prigodne darove i tako im uljepšala boravak u bolnici. Kao i svake godine povodom dana sv. Luce, Liga protiv raka Zadar zajedno s Udrugom odgajatelja Maraška organizirala je posjet djeci koja se  liječe na Odjelu pedijatrije i obradovala ih darovima. Za šarene paketiće  s igračkama i slatkišima pobrinula se i ove godine tvrtka Bakmaz d.o.o.
– Zahvaljujući ovoj tvrtki, a posebno gospođi Mirjani Bakmaz, osigurali smo i ove godine darove mališanima koji se liječe u zadarskoj bolnici i  koji u ove predbožićne dane ne mogu biti sa svojim obiteljima kod kuće,  kazao je tajnik Lige protiv raka Zadar Vladislav Tomčuk.
Sv. Luca donijela je tako 24 paketića koja su podijeljena malim bolesnicima, a djeca su s veseljem razgledala dobivene darove. Za djecu koja  se liječe na Odjelu pedijatrije Udruga Maraška organizirat će 18. prosinca i predstavu kako bi im barem malo uljepšala dane liječenja. Tajnik Lige Tomčuk također je ovom prigodom još jednom zahvalio svim darivateljima krvi koji su se 5. prosinca odazvali Liginoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi na Odjelu transfuzije. Aktivnosti Lige nastavljaju se i sljedećeg tjedna štandom dobre volje.