»Čarobni zvuci Božića« Glazbenog studija Libreto

Slika korisnika martinazd
Loše vrijeme nije omelo sv. Lucu da posjeti i daruje zadarske mališane
Radi se o koncertu humanitarne naravi od kojega se sav iznos od prodanih karata daruje za potrebe Kluba roditelja nedonoščadi PALČIĆI te za kupnju neophodnih medicinskih pomagala Zavoda za neonatologiju, Klinike za ženske bolesti i porode, KBC Zagreb
Danijela PEDIŠIĆ
Nastupaju Dječji zbor LIBRETIĆI, Teen zbor LIBRETO, pjevači solisti, te klasična gitara

I ove godine Glazbeni je studio LIBRETO u svojoj vrijednoj, uvijek aktivnoj glazbeno - scenskoj »radionici« pripremio zanimljiv, atraktivan i prepoznatljiv (pred) božićni repertoar te već uvelike i s velikom radošću rade ono što najviše vole - nastupaju.
Koncertu pod nazivom »Čarobni zvuci Božića« koji će se održati u subotu, 14. - og prosinca, u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru s početkom u 18:00h, poklanjaju posebnu pozornost. S velikim, značajnim i plemenitim razlogom. Naime, radi se o koncertu humanitarne naravi od kojega se sav iznos od prodanih karata daruje (koje se, po cijeni od 30 kn, mogu kupiti na sam dan Koncerta, neposredno pred ulazak u Dvoranu, dok za djecu nije potrebno kupovati karte) za potrebe Kluba roditelja nedonoščadi PALČIĆI te za kupnju neophodnih medicinskih pomagala (Zavod za neonatologiju, Klinika za ženske bolesti i porode, KBC Zagreb).

U duhu Božića

Značajnu ulogu u organizaciji Koncerta svakako ima i Odjel za psihologiju i Sveučilište u Zadru.
»Upravo u duhu Božića i iščekivanju rođenja malenoga Isusa i mi smo, kao Studio koji radi i odgaja djecu i mlade ljude, željeli, na sebi svojstven, glazbeno - scenski način, otvoriti svoja srca i ovim koncertom zagrliti i pružiti punu podršku našim malenim, hrabrim prijateljima, PALČIĆIMA. Željeli smo darovati jer tko daruje - stostruko prima.
Mi svoju djecu odgajamo na način da su izuzetno senzibilizirana za stanja, situacije i potrebe drugih, počevši od onih u svome okruženju, te ih stalno upoznajemo, usmjeravamo i upućujemo na prijateljstvo, zajedništvo i toleranciju, prihvaćanje, širenje ljubavi i sebedarje. A ima li čega ljepšega od stavljanja svih svojih talenata i sposobnosti »u službu« nekog višeg, plemenitijeg cilja?

Dinamičan repertoar

Od koncerta - sa svrhom, od nota koje daju i daruju, šalju dobro u svijet?... », kažu nam iz LIBRETA.
Ovaj će koncert svakako, uz očekivanu kvalitetu, raznovrsnost, sjajne interpretacije i zanimljiv, dinamičan repertoar, odzvoniti u onom najljepšem, najplemenitijem duhu i ruhu, i to uspomoć odreda odličnih malih i mladih glazbenika, odreda polaznika Glazbenoga studija LIBRETO.
Tu su, stoga, Dječji zbor LIBRETIĆI, Teen zbor LIBRETO, pjevači solisti, te klasična gitara. Mentori svih točaka jesu Ivana Begović i Dinko Habuš.
Stoga vas od srca pozivamo: svakako ne propustite ovu predivnu večer i dodatno je uljepšajte i učinite čarobnom i posebnom upravo svojim dolaskom, poručili su iz Libreta.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno