Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Prevrnuo se “Pevecov” kamion sa šećerom, letjele i cjepanice

Autor: Minja Gugić

13.01.2009. 23:00
Prevrnuo se “Pevecov” kamion sa šećerom, letjele i cjepanice

Foto: Filip BRALA



Zbog loših vremenskih uvjeta te iznimno skliskog kolnika zbog kiše i poledice jučer oko 9 sati u mjestu Bruvno kod Gračaca prevrnuo se kamion marke “volvo” bjelovarskih registracija u vlasništvu tvrtke “Pevec” koji je prevozio šećer. Nitko nije ozlijeđen, ali je kamion sletio izvan kolnika, a šećer se rasuo.
Protiv vozača je podnesena prekršajna prijava. Riječ je o 26-godišnjaku koji je bio podvrgnut i alko testu, no pokazalo se da nije bio pod utjecajem alkohola.


I u tunelu Sveti Rok preksinoć oko 18 sati  dogodila se neobična prometna nesreća zbog koje se promet dionicom autoceste A-1  kroz tunel odvijao otežano  oko sat vremena.
Kako saznajemo, s priključnog vozila teretnjaka marke  “MAN” gospićkih registracijskih oznaka, koji je u tunel  ušao iz pravca Gospića u  smjeru Maslenice, ispale su  cjepanice koje su se rasule po  desnoj strani kolnika. Srećom, promet u tunelu  nije bio gust, pa ozlijeđenih  nije bilo.
Razbacana drva brzo su pokupili vatrogasci, a protiv  42-godišnjeg vozača koji nije  bio pod utjecajem alkohola  slijedi optužni prijedlog.