Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Plaće će biti, ali ne zna se kad?!

13.01.2011. 23:00
Plaće će biti, ali ne zna se kad?!


Iako nam je Branko Katić, vlasnik tvrtke, obećao da ćemo plaće za studeni dobiti u ponedjeljak ili utorak, još ih nismo dobili. Čak smo čuli da će biti isplaćene tek oko 20. siječnja, ali ni to nije sigurno, rekla je jučer u telefonskom pozivu radnica autoprijevozničke tvrtke Croatia Zadar line – Larus, koja je u strahu da ne izgubi posao željela ostati anonimna. U telefonskom razgovoru dodala je da im nitko nije rekao zašto plaće kasne niti im je potvrdio kad će točno biti. Istaknula je da zaposlenici ne pitaju za plaće zbog straha od otkaza.
– Zašto nam se ne isplaćuju plaće? Zašto nam sada ne bi isplatili obje plaće i za studeni i za prosinac?! Kako ćemo platiti račune, što da radim? – pita se ogorčena zaposlenica i dodala da su o svemu obavijestili Uraniju.
Nazvali smo stoga Branka Katića, vlasnika tvrtke, koji nam je kratko rekao da će 30-ak zaposlenika dobiti plaće.
– Plaće će se isplatiti, ali više ništa ne bih htio komentirati, kratko je rekao Katić, ne rekavši kada bi radnici mogli dobiti zarađeni novac.
Ovo nije prvi put da se radnici Larusa žale zbog nedobivanja plaće. Krajem ožujka prošle godine progovorili su jer od početka te godine nisu primili plaću.