Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Svetom Petru finale veterana

13.01.2012. 23:00
Svetom Petru finale veterana


Nakon 20 dana na Kupu grada Biograda u kategoriji veterana odigran je finale koji su izborili Sveti Petar i Benkovac. Dvojbi oko pobjednika nije bilo, o čemu svjedoči konačnih 7:1 za Sveti Petar koji je tako osvojio nagradu od pet tisuća kuna, dok je Benkovčanima pripalo tri tisuće kuna. Već u prvoj minuti Sveti Petar je poveo preko Lea Burčula, koji je prethodno s Josipom Butićem “zavezao” Benkovčane. Isti dvojac s istim ulogama donio je i drugi zgoditak u trećoj minuti, a kada je Butić pogodio za 3:0 sve je bilo jasno.
– Držali smo se dogovora cijelu utakmicu, što nam se i isplatilo. Ovaj put u odnosu na finale na Božićnom turniru u Zadru nismo upadali u pogreške, a Leo Burčul je bio nezadrživ. Ipak, pobijedio je kolektiv – rekao je Tiho Knežević, voditelj Svetog Petra.
U dvoboju za treće mjesto Sikovo je pobijedilo Murter i kući otišlo s tisuću kuna.
Finale
SVETI PETAR7
BENKOVAC1
ŠSD – Gledatelja 200. Suci: Denis Mršić i Zoran Mirtović (Biograd na Moru). Strijelci: 1:0 Burčul (1′), 2:0 Burčul (3′), 3:0 Butić (7′), 4:0 Burčul (18′), 5:0 Burčul (37′), 5:1 Viduka (37′), 6:1 Magaš (38′), 7:1 Perica (40′).
SVETI PETAR: Knez, Rakić, Magaš, Katuša, Marić, Butić, Perica, Verunica, Burčul, Bakarić. Voditelji: Emilio Colić i Tiho Knežević.
BENKOVAC: Franjić, A. Majić, N. Majić, Klarica, Brkljača, Čačić, Viduka, Vrdoljak, Štrenja, Bačić, Radaš, Miletić. Voditelji: Vito Orlović i Dušan Šegota.
Za treće mjesto
MURTER1
SIKOVO2
Suci: Densi Mršić i Zoran Mitrović (Biograd na Moru).
MURTER: Obratov, Ježina, Mudronja, Turčinov, Troskot (1), Jelovčić. Voditelj: Robetino Jelovčić.
SIKOVO: Čulina, Lučić, Pedić, Strika, Jukić, Baždarić (1), Marinović (1), Tokić, Jurlina. Voditelji: Roko Srdarević i Davor Prtenjača.