Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Najprije poraz, pa bod u Osijeku

13.02.2011. 23:00
Najprije poraz, pa bod u Osijeku


ŽOK OSIJEK 3
ZADAR 0
(25:20, 25:15, 25:11)
OSIJEK – Gradski vrt. Gledatelja 60. Suci: Zvonko Kajunić (Valpovo) i Anto Mijić (Osijek).
OSIJEK: Romić, Danilović, Đuričković, Štulić, Felja, Hrga, Hržić, Malenica, Pavičić, Kobaš, Urukvić, Šimunac. Trener: Marin Raić.
ZADAR: Fantov, Lovrić, Magaš, Barić, Čanković, Troskot, Kilijan, Hrabrov, Pavin. Trener: Robert Kresoja.
Zadranke su u petak odigrale prvu utakmicu na osječkoj miniturneji, jer su utakmicu 23. kola spojile s utakmicom 16. kola. S prošlogodišnjim superligašem Osijekom ekipa trenera Roberta Kresoje ni u jednom trenutku nije bila u poziciji učiniti nešto više u ovom susretu.
– U prvom setu čak smo i vodile, ali bile smo preumorne od puta pa nam je koncentracija brzo pala i sve se brzo privelo kraju – rekla je Lucija Pavin, standardna članica prve šestorke Zadra.
AOK OSIJEK 3
ZADAR 2
(25:14, 25:21, 24:26, 23:25, 15:12)
OSIJEK – Gradski vrt. Gledatelja 70. Suci: Zvonko Kajunić (Valpovo) i Hrvoje Rimac (Osijek).
OSIJEK: Radović, I. Šeremet, A. Šeremet, Ivanković, Vuletić, Vukušić, Komušanac, Mršić, Vrselja, Lerinc, Čorić, Jakšetić. Trener: Damir Rukovanjski.
ZADAR: Fantov, Lovrić, Magaš, Barić, Čanković, Troskot, Kilijan, Hrabrov, Pavin. Trener: Robert Kresoja.
Ekipa Zadra u drugomu osječkom susretu u subotu je uspjela osvojiti bod. Zadranke su bile na najboljem putu da i ovaj susret izgube s glatkih 3:0, kao i susret dan prije, ali je trener Robert Kresoja izmjenama uspio razbuditi svoj sastav, a jako mlada Hana Kilijan, igračica ’97. godišta i ovaj je susret bila ključ uspješne igre Zadra.
– Ušli smo u susret malo preopušteno, nismo se baš puno borile, za razliku od domaćih koje su se baš borile, tako da su dva seta prošla baš loše. U trećem setu gubile smo 19:10 i ušla je Hana Kilijan umjesto Nine Hrabrov te je ušla i Ivona Magaš. I u četvrtom setu ostale smo s Hanom umjesto Nine i dobile smo. U zadnjem setu nam je koncentracija pala i izgubile smo set. Hana se dokazala – rekla je Amy Lovrić, najiskusnija u Zadrovim redovima.