Rotarijanci donirali zadarskim udrugama 23 tisuće kuna

Slika korisnika valentinam
Brojem mali, ali srcem veliki
Najveća pojedinačna donacija bila je ona Zadarske županije koja je udruzi Svjetlo i Udruzi za Downov sindrom uplatila po pet tisuća kuna, a ostatak je prikupljen od tombole i ostalih donacija, naglasila je dr. Basioli
Vedran SITNICA
Humanitarna akcija zadarskog Rotary cluba priređena je u sklopu maškaranog bala u Arsenalu prošlog vikenda

Još jedna vrijedna humanitarna akcija zadarskog Rotary cluba, koja je priređena u sklopu maškaranog bala u Arsenalu prošlog vikenda, dvjema udrugama koje brinu o mladima i djeci različitih uzrasta, donijela je ukupno 23 tisuća kuna donacija za njihove potrebe.

Prema riječima dr. Nikoline Basioli, koja je predvodila mali organizacijski tim zadarskih rotarijanaca više od prikupljenog iznosa, u kojem je participirala i Zadarska županija te puno donatora, znači činjenica da se 20-ak članova udruge Svjetlo za pomoć osobama s mentalnom retardacijom i Udruge za Downov sindrom Zadarske županije na nedjeljnom maškaranom balu družilo i dobro zabavljalo. Oni, nažalost, nemaju često priliku sudjelovaliti u ovakvim događanjima.

- Najveća pojedinačna donacija bila je ona Zadarske županije koja je svakoj udruzi uplatila po pet tisuća kuna, a ostatak je prikupljen od tombole i ostalih donacija. Zadovoljni smo jer smo nakon pokrivanja svih troškova organizacije, a koji nisu mali, uspjeli udrugama osigurati jedan pristojan iznos, naglasila je dr. Basioli, koja je kazala kako su ovakva događanja zahtjevna za njihov, brojem mali klub u sklopu Rotary organizacije što nadoknađuju entuzijazmom nekolicine svojih najaktivnijih članova, pa tako za svaku svoju akciju mogu potvrditi da uvijek ostvari svoj cilj - pokazati humanost prema onima kojima je svaka pomoć dobrodošla.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno