Za potrebite obitelji spremno 5.000 lampiona

Slika korisnika valentinam
U nedjelju na Forumu "Zaželi ljubav"
Polijetanje lampiona najavljeno je za 19 sati i apeliramo na ljude da ih ne puštaju ranije kako bi se stvorio što bolji efekt te kako bismo svijetu poslali što ljepšu sliku Zadra. Poslije puštanja lampiona počet će koncert Damira Kedže, rekao je Neven Stojaković
Marin GOSPIĆ
Višnja Knežević, Neven Stojaković i Ante Galić

Svjetlosni spektakl puštanja lampiona na Forumu "Zaželi ljubav" trebao bi se održati 18. veljače s početkom u 18 sati, najavljeno je jučer na konferenciji za novinare.

- Ove godine pripremljeno je 5.000 lampiona u obliku srca, koji se mogu kupiti u Boutique Hostelu Forum već od danas, a preporučena donacija je 25 kuna. U nedjelju, na sam događaj štandovi s lampionima bit će otvoreni već od 17 sati. Novac prikupljen ove godine donirat će se potrebitim obiteljima Krajnc iz Rtine i Dragaš iz Briševa, najavio je Neven Stojaković iz Društva Propela, koje je među organizatorima ovog, sad već tradicionalnog događaja. Istaknuo je kako obje obitelji zbog niza nesretnih okolnosti žive u lošim uvjetima te im je potrebna bilo kakva pomoć.

Višnja Knežević, iz tvrtke Galea rekla je kako ove godine program počinje u 17 sati, kada se otvaraju štandovi, dok od 18 sati kreće glazba koju će puštati DJ Bego iz caffe bara Kult. Program će voditi Ana Marušić i Ivica Štorić, a najavljeni su i brojni poznati Zadrani te gosti. Tako bi, među brojnim gostima, trebali doći i Stojko Vranković te nogometaš Tomo Šokota.

- Polijetanje lampiona najavljeno je za 19 sati i apeliramo na ljude da ih ne puštaju ranije kako bi se stvorio što bolji efekt te kako bismo svijetu poslali što ljepšu sliku Zadra. Poslije puštanja lampiona počet će koncert Damira Kedže, rekao je Neven Stojaković.

Ante Galić iz TZ Zadra rekao je kako je važno da ima ovakvih događanja u ovom "gluhom dobu godine" jer oni pružaju ponudu, ali i stvaraju dobar vizualni efekt, kao i "after efekt" na društvenim mrežama kojima se dijele fotografije, a koje ujedno i promoviraju Zadar.

Organizatori su pozvali sve građane da se odazovu u što većem broju kako bi se moglo što više pomoći potrebitim obiteljima Krajnc i Dragaš. Također su pozvali i građevinske tvrtke da pomognu u nabavi građevinskog materijala i potrepština. Čak su naveli kako svi koji im žele pomoći mogu pomoći uplatom na sljedeće račune: za obitelj Krajnc na HR5224070003206698934, a za obitelj Dragaš na broj HR 8024070003104973657.

U slučaju lošeg vremena, odnosno jakog vjetra ili kiše, puštanje lampiona će se odgoditi do idealnih vremenskih prilika.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika senka wassmer
To vam je promoviranje Zadra kao ekoloske nistice?! 5.000.- otpada umjesto da nesto humano izmislite! I stvarno nemate EKO udrugu?