Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Obitelji Gazić 7,5 tisuća kuna

Autor: Irena Jurjević

13.03.2009. 23:00
Obitelji Gazić 7,5 tisuća kuna


Kao što je i najavljeno, humanitarni koncert u Medussa baru je i održan u četvrtak navečer, a tijekom večeri je, doznajemo, prodano nešto više od dvjesto karata. Prihod od koncerta, oko sedam i pol tisuća kuna, biti će uplaćen na račun majke 4-godišnjeg Šime Gazića, Mirjane Gazić, nakon čega roditelji mogu odlučiti što s njime napraviti dalje, kazao je inicijator akcije Alen Bušljeta.
– Kada smo čuli za situaciju, istog trena smo odlučili poduzeti nešto, i sve što smo napravili, napravili smo iz dobrih namjera, poručio je Bušljeta.
Što se tiče novinskih natpisa kako roditelji nisu znali da se koncert organizira te da im pomoć ne treba, Bušljeta je kazao kako vjeruje da su njihove riječi izvađene iz konteksta te da su o svemu roditelje obavijestili još tjedan dana prije koncerta, a u pomoći oko organizacije je sudjelovala i rodbina dječaka. Naime, i rođakinja  dječaka u četvrtak navečer i sama je radila na prodaji karata, kazao je.
Sve u svemu, pred većinom starijim generacijama Zadrana koje su se tijekom večeri izmjenjivale u ne baš ispunjenom klubu, nastupio je samo Zoran Jelenković, dok se Bepo Matešić ispričao zbog zdravstvenih neprilika u obitelji. Dobronamjernu humanitarnu akciju, vjerojatno zatečeni oprečnim informacijama koje su se javile u medijima, ostatak građana je u četvrtak, izgleda, odlučio zaobići.