Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Nezavisni Neven Božić u utrci za načelnika Vrsi

13.03.2017. 23:00
Nezavisni Neven Božić u utrci za načelnika Vrsi


Poduzetnik i umirovljeni ratni vojni invalid Neven Božić iz Vrsi na lokalne izbore u svibnju izići će s nezavisnom listom kao protukandidat aktualnoj načelnici Sandri Vukić (HDZ). Za kandidaturu se, kaže, odlučio zbog nazadovanja Vrsi posljednjih deset godina.
– Sandru Vukić podržao sam kad se kandidirala prvi put. Mislio sam da će napraviti nešto dobro za Vrsi, međutim nije. Ona i općinski savjetnik kojeg je angažirala, Željko Marić, u deset godina nisu napravili ništa, kaže Božić dodajući kako Općina Vrsi ima ogroman potencijal za razvoj u raznim segmentima, počevši od turizma, nautičkog turizma, poljoprivrede pa do gradnje solarnih i vjetroelektrana.
– Smeta mi što općina nazaduje, a ne vidim potencijala kod protukandidata pa sam odlučio sam nešto poduzeti. Na mojoj listi koju ćemo uskoro objaviti bit će mahom mlađi ljudi željni promjena, koji imaju dobru volju i žele raditi nešto korisno, najavljuje Božić, javnosti poznat iz predratnih dana kao vlasnik disko klubova od kojih je najpoznatiji bio Bonaca, ali i kao vlasnik turističkih brodova i restorana.