Dugogodišnjem pretplatniku kluba dodijeljen dres

Slika korisnika mkvanja
Melkior Perinić proslavio 90. rođendan prateći utakmicu omiljenog kluba
Direktor kluba Željko Žilavec uručio je prof. Periniću dres Zadra s brojem 7 na kojem se nalaze i potpisi igrača
kkzadar.hr
NAJLJEPŠA SCENA - Prof. Periniću dres Zadra s brojem 7

Profesor Melkior Perinić svoj je 90. rođendan odlučio proslaviti onako kako provodi i većinu godine; vjerno prateći utakmice  svog omiljenog kluba.

Vjerni navijač Zadra u doba kad je Zadar bio u i Europi, kao profesionalni djelatnik u turizmu organizirao je navijačka putovanja u inozemstvo.

Samo je to jedna od priča koju novim generacijama ima za ponuditi  gospodin Melkior, naš dugogodišnji pretplatnik koji je upravo prije nekoliko tjedana došao poželjeti dobar dan i ispričati nekoliko anegdota u  svom dugom stažu bodrenja Zadra s tribina Jazina, a u novije vrijeme i  Krešinog doma.

Neke je uspomene zanimljivije čuti iz perspektive navijača i ljubitelja  kluba, nego onakve kakvih ih se mi sjećamo, a to je ona vrijednost koju  sa sobom nose dugogodišnji pratitelji kluba.

Mogli bismo reći da se najljepša scena ogleda protiv C. zvezde odvila  prije početka utakmice, odnosno u trenutku kad je direktor kluba Željko  Žilavec uručio prof. Periniću dres Zadra s brojem 7 na kojem se nalaze i  potpisi igrača. (tekst i foto: kkzadar.hr)

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno