Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Dugogodišnjem pretplatniku kluba dodijeljen dres

14.03.2019. 12:13
Dugogodišnjem  pretplatniku kluba  dodijeljen dres


Profesor Melkior Perinić svoj je 90. rođendan odlučio proslaviti onako kako provodi i većinu godine; vjerno prateći utakmice  svog omiljenog kluba.
Vjerni navijač Zadra u doba kad je Zadar bio u i Europi, kao profesionalni djelatnik u turizmu organizirao je navijačka putovanja u inozemstvo.
Samo je to jedna od priča koju novim generacijama ima za ponuditi  gospodin Melkior, naš dugogodišnji pretplatnik koji je upravo prije nekoliko tjedana došao poželjeti dobar dan i ispričati nekoliko anegdota u  svom dugom stažu bodrenja Zadra s tribina Jazina, a u novije vrijeme i  Krešinog doma.
Neke je uspomene zanimljivije čuti iz perspektive navijača i ljubitelja  kluba, nego onakve kakvih ih se mi sjećamo, a to je ona vrijednost koju  sa sobom nose dugogodišnji pratitelji kluba.
Mogli bismo reći da se najljepša scena ogleda protiv C. zvezde odvila  prije početka utakmice, odnosno u trenutku kad je direktor kluba Željko  Žilavec uručio prof. Periniću dres Zadra s brojem 7 na kojem se nalaze i  potpisi igrača. (tekst i foto: kkzadar.hr)