Nepoznati počinitelj digao u zrak bankomat u sklopu Plodina na Žmirićima

Slika korisnika mkvanja
Očevid u tijeku
Zvonko KUCELIN
Na Žmirićima očevid u tijeku

NOVO:

Na konferenciji za medije PU zadarske, načelnik krim policije, Bore Mršić istaknuo je kako je bankomat u sklopu Trgovačkog centra eksplozivnom smjesom raznesen noćas nešto prije tri sata, pri čemu je otuđen veći novčani iznos.

Kako neslužbeno doznajemo, pljačka se dogodila na identičan način kao 2017. godine kada je isti bankomat dignut u zrak plinom.

...........................................................................................................................................................................................................

Kako doznajemo iz PU zadarske, noćas u 3.03 sata u ulici Hrvatskog sabora u Zadru djelatnici policije zaprimili su dojavu o eksploziji u sklopu Trgovačkog centra Plodine na Žmirićima.

Naime, nepoznati počinitelj je uporabom eksplozivnog sredstva digao u zrak bankomat u sklopu Trgovačkog centra.

Policijski djelatnici su još uvijek na mjestu događaja te se provodi očevid i druge radnje s ciljem saznanja svih detalja vezanih uz ovaj slučaj.

Ovo nije prvi put, da je meta krađe ovaj bankomat, naime isti je i 2017. godine dignut u zrak plinom, a iz njega otuđena veća količina novca.

Uskoro opširnije nakon konferencije za medije u PU zadarskoj.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno