Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Teška prometna nesreća na predjelu Mazije – Poljica, ima ozlijeđenih

14.03.2019. 09:16
Teška prometna nesreća na predjelu Mazije – Poljica, ima ozlijeđenih


NOVO:
Kako doznajemo iz PU zadarske, do prometne nezgode došlo je na način da se vozačica Renaulta Megan (30) zadarskih registarskih oznaka kretala navedenom cestom. Izlaskom iz nepreglednog zavoja u desno, brzinu kretanja automobila nije prilagodila osobinama i stanju ceste uslijed čega gubi kontrolu nad automobilom nakon čega izlijeće na zemljanu površinu s istočne strane kolnika.
Prednjim dijelom automobila udara u zaštitnu ogradu, nakon čega se automobil nastavlja nekontrolirano kretati po kolniku te prelazi na suprotnu traku gdje udara u stražnji dio Citroena pulskih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak.
Citroen se kretao iz smjera sjevera prema jugu, a nakon udara se i on nastavio nekontrolirano kretati te se zaustavio nakon nekoliko desetaka metara.
U prometnoj nezgodi lakše tjelesne ozljede zadobila je 30-godišnja vozačica Renault Megana, dok je obrada 22-godišnjaka iz Citroena u tijeku te još nije poznata klasifikacija njegovih ozljeda.
 
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
 
Jutros oko 8.15 sati djelatnici PU zadarske zaprimili su dojavu o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na Županijskoj cesti 6007, na predjelu Mazija – Poljica, ispred farme magaraca, Dar-mar.
Policijski očevid je u tijeku, a promet se odvija jednim kolničkim trakom uz fizičku regulaciju prometa od strane djelatnika PU zadarske.
Odmah po dojavi na lice mjesta upućeni su djelatnici PU zadarske i Hitne medicinske pomoći.
Kako doznajemo, jednoj osobi djelatnici Hitne su pružali pomoć, no o samoj klasifikaciji ozljeda sudionika ove prometne nesreće još uvijek se ne zna ništa.
Uskoro opširnije …