Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Ulog je drugo mjesto i Druga liga

13.04.2012. 22:00
Ulog je drugo mjesto i Druga liga


Bez obzira na gostujući sastav i naše probleme zbog izostanka Bepa Nikpalja i Paola Krstića, dat ćemo sve od sebe kako bismo u ovoj utakmici stigli do željene prednosti – kaže Stipe Bjeliš, predsjednik Rukometnog kluba Arbanasi


Računica je poprilično jasna: pobijedimo li, ostajemo u utrci za drugo mjesto te samim time i za ulazak u Drugu ligu, dok bi nam poraz znatno otežao ostvarenje ovosezonskog cilja – naglašava Stipe Bjeliš, predsjednik Rukometnog kluba Arbanasi koji će u subotu u 18 sati u Mocirama ugostiti Marinu Kaštela II. U derbiju 13. kola Treće lige – jug oba sastava žele s dva nova boda učvrstiti drugo mjesto na ljestvici te kao prvi pratitelji Korčule dogodine nastupati u trećem razredu hrvatskog rukometa. Shodno tome, i jedni i drugi su u kalendaru natjecanja ovu utakmicu podcrtali kao jednu od presudnih, a to znači da bi se gosti mogli predstaviti i s igračima koji nastupaju u Premijer ligi.
– Pravilnik je takav da dopušta svim igračima ispod 21 godine da mogu nastupati za drugu momčad. Toga se pribojavamo i smatramo da bi Savez trebao drugačije regulirati propise, no što je tu je. Naša je nesreća što Kaštela imaju sjajnu mladu premijerligašku momčad, od koje je glavnina igrača upravo juniorskog uzrasta – kaže Bjeliš, koji će najavu derbija zaključiti riječima:
– Bez obzira na gostujući sastav i naše probleme zbog izostanka Bepa Nikpalja i Paola Krstića, dat ćemo sve od sebe kako bismo u ovoj utakmici stigli do željene prednosti. Pritom će nam od velikog značaja biti i pomoć publike, pa zato pozivam sve zadarske prijatelje rukometa da dođu u Mocire i podrže nas.