FOTOGALERIJA: Djeca iz Loptice obilježila Svjetski dan zdravlja

Slika korisnika valentinam
TRADICIONALNA MANIFESTACIJA 1000 KORAKA KROZ 1000 ULICA
Autor: 
Djeca u dobi od četiri do sedam godina kroz kretanje, igru i druženje u pratnji roditelja, otkrivali su i učili o gradskim znamenitostima, ali i napravili đir sa zadarskim barkajolima
Marin GOSPIĆ
Start je bio na Forumu

Ovo je već sedma godina zaredom da organiziramo sportsku manifestaciju pod nazivom - 1000 koraka kroz 1000 ulica. Na taj način obilježavamo godišnjicu naše školice, ove godine 15., a povod je i Svjetski dan zdravlja. Manifestacija se organizira i u sklopu obilježavanja Županijskih dana. Ovoga puta sudjeluje nam 150 djece vrtićke dobi i predškolaca dakle, djeca u dobi od četiri do sedam godina naravno, u pratnji svojih roditelja tako da nam je trenutačno u "điru" oko 300-tinjak sudionika. Inače, naša Dječja sportska škola Loptica broji 250 djece - rekla je Ana Miočić trenerica i jedna od osnivačica ove, zadarske Dječje sportske škole.

Cijela priča odvijala se danas prijepodne, a centar zbivanja odnosno, start  bio je na zadarskom Forumu. S Foruma su djeca s roditeljima uz igru i druženje,  obilazili grad i gradske znamenitosti, ali i vozili se sa zadarskim barkajolima.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno