U carstvu čipke svaki treći član Hajduka je i donator

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Navijači s Paga uz svoj klub i Za sva vrimena
Svoje ime i ime svog sina već je upisao u park Za sva vrimena, a pridružit će im se i dvoje unučadi kako bi se cijela obitelj našla na Poljudu zauvijek, ispričao nam je Ivan planove najvećeg donatora
Katica MUSTAPIĆ
Navijači s Paga vjerni Hajduku

Ima među hajdučkim pukom raznih zanimljivosti i svaka je na svoj način posebna. Priče su to pune emocija, ali često donose i konkretne statističke podatke. Jedna takva stiže nam s Paga gdje je svaki treći član Hajduka ujedno i donator u projektu otkupa Za sva vrimena.

Odakle tolika ljubav i privrženost Hajduku na Pagu, pojasnio je Ivan Valentić, tajnik u paškom Društvu prijatelja Hajduka.
- Motivacija navijača s Paga je jednostavna i ona uvijek kreće iz ljubavi prema Hajduku i vjeri da su navijači ti koji najviše vole klub i da on treba biti u njihovim rukama za sva vrimena, istaknuo je Ivan.
Naravno, kao i svim drugim navijačima, najvažniji ritual je odlazak na Poljud i bezuvjetna podrška Bilima.
- Vjerujem da nema utakmice Hajduka na kojoj nije bio netko s Paga. Većina nas dolazi na svaku, a kako sad nema utakmica može se reći da je dio sredstava otišao za otkup dionica. Ionako je bitno da na kraju stignu do Hajduka, kaže Ivan uz nadu u brzi povratak publike na Poljud.

Među donatorima posebno se ističe gospodin Josip Jeger Kustić. Po čemu je njegova priča zanimljiva?
- Svoje ime i ime svog sina već je upisao u park Za sva vrimena, a pridružit će im se i dvoje unučadi kako bi se cijela obitelj našla na Poljudu zauvijek, ispričao nam je Ivan planove najvećeg donatora.
Broj donatora na Pagu se stalno povećava pa volonteri Društva prijatelja Hajduka najavljuju da će uskoro i svaki drugi član s Paga biti i donator.
- Svaki donator i svaki doprinos da Hajduk ostane klub svojih navijača je važan i zato nastavljamo dalje s našim aktivnostima i pozivamo sve da se priključe projektu Za sva vrimena, zaključio je Ivan ovu donatorsku priču s Paga. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno