Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

U posljednih nekoliko dana zabilježen niz krađa, materijalna šteta nekoliko tisuća kuna

14.04.2021. 08:04


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirano je razbojništvo, 1 teška krađa, 2 krađe te 8 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena.


PU Zadarska zabilježila tešku krađu i razbojništvo
Jučer navečer oko 19.30 sati u ulici Put Petrića u Zadru, nepoznati počinitelj je ušao u trgovinu trgovačkog društva te uz prijetnju od trgovkinje otuđio novac.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela razbojništva.
U posljednja četiri dana u Uvali Bregdetti u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u brod 46-godišnjeg vlasnika odakle je otuđio vanbrodski motor.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa bicikla u Zadru i Biogradu
U nedjelju, 11. travnja u Biogradu na Šetalištu kneza Branimira nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 17-godišnjaka.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
S ponedjeljka na utorak u Ulici Nikole Tesle u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 40-godišnjaka.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.