Ajme, što bih im radio da ih se dočepam

Slika korisnika asaric
TV SVEKRVA
Djeca bi mi osam dana u tjednu jela kupus, leću i blitvu, pila bi kamilicu i uvin čaj, a roditeljima... Što bih radio roditeljima? Nešto vrlo zanimljivo i stručno, ali zbilja ne bih sada na ovom mjestu išao u detalje
Sanjin STRUKIĆ/PIXSELL
Ilustracija

IZUM KOJI ĆE PROMIJENITI ŽIVOTE! CIJEV ZA POLIJEVANJE KOJA SE SAMA ŠIRI I SKUPLJA!

Najgore je ono kada krene tv-prodaja s reklamom koja traje 10-15 minuta, s tim da se cijelo vrijeme ponavlja jedno te isto, kao da smo debili koji ne mogu razumjeti iz prve. Ovaj put nije bilo neko čudotvorno sredstvo za čišćenje, čarobna pila ili možda madrac s blagotvornim djelovanjem na vašu kralježnicu, nego, vjerovali ili ne, cijev za polijevanje vrta. To je neko čarobno crijevo koje se, kada se pusti voda samo odmotava, a kada se voda zatvori, onda se vrati u početni položaj, kao da ništa nije ni bilo. To je već izum koji bi mogao promijeniti budućnost čovječanstva. Nešto tako genijalno nisam nikada pomislio da može postojati. Samostalno se odmotava i zamotava. Konačno smo prešli u više sfere moderne tehnike. Najsmješnije je to što je cijela reklama snimana u nekoj vrlo bogatoj kući s velikim travnjakom i bazenom, tako da mi nije jasno zašto se vlasnici toliko oduševljavaju s tim crijevom. Kao da vlasnik takve i tolike kuće gubi vrijeme sa zalijevanjem vrta i namatanjem crijeva? Moš´ misliti. Njegov jedini posao je da nadgleda onih nekoliko ilegalnih meksičkih i portorikanskih useljenika koji tu bijednu crkavicu šalju u rodne zemlje da tamo prehrane mnogočlane obitelji koje žive u gladi i neimaštini. Ti su ljudi sigurno puno sretniji dok koriste to crijevo koje se samo namata i razmata.

GLUPA VIJEST NA TELEVIZIJI

U jednoj zanimljivoj informativnoj emisiji smo saznali da su hrvatski vozači među najkažnjavanijima na slovenskim cestama, a odmah su tu negdje i Talijani i Austrijanci. Iznenađujuća vijest za nevjerovati. Ma tko bi to rekao? Sve zemlje koje graniče sa Slovenijom, a onda slijede oni koji da bi došli do mora moraju prijeći preko Slovenije, tj. Nijemci i Česi. Što se drugo moglo očekivati? Da najviše kazni u Sloveniji plate Japanci, Finci, ili možda Argentinci? Pa pošteni Hrvat poput mene ne može ni prismrditi Europi, a da ne mora voziti po slovenskim cestama, na kojima njihovi prometni policajci čekaju u busiji kao što su Tito i Čaušesku čekali one drogirane i ošamućene međede koje bi još, za svaki slučaj, naciljala i dva tri snajperista. Pa se onda treba čuditi što nas najviše i kažnjavaju.

ZDRAVO HRANJENJE IDIOTSKE OBITELJI

Sinoć sam gledao jednu emisiju, a ne mogu se sjetiti na kojem programu. A bila je jako zanimljiva i inspirativna. Taman da uletiš u ekran i nalemaš sve one kretene koji su se tamo nalazili. A o čemu se radilo? Govorili su o zdravoj prehrani i o tome kako troje djece u toj i toj obitelji jede jako nezdravo. Svi su na brzoj hrani jer je vole, majka im to daje jer joj se ne da kuhati i prati suđe, a otac je idiot. Pitaju ga zašto djetetu starom dvije godine daje taj otrov, a on im odgovara doslovno ovako bez ikakvog srama ili susramlja: »A što ću, kada me pogleda onim svojim slatkim pogledom.« Možete li misliti da ima tako glupih ljudi. Dijete od dvije godine popije dnevno pet limenaka kole, a oni i dalje mrtvi hladni. Normalno da ima »sladak pogled« kada dnevno poždere i poloče pola kile šećera. Dvije »sekice« naravno ne zaostaju za njime, a sve to pod blagoslovom pametnih roditelja. Ajme, što bih im radio da ih se dočepam. Djeca bi mi osam dana u tjednu jela kupus, leću i blitvu, pila bi kamilicu i uvin čaj, a roditeljima... Što bih radio roditeljima? Nešto vrlo zanimljivo i stručno, ali zbilja ne bih sada na ovom mjestu išao u detalje. Možete i sami pretpostaviti, ako malo upotrebite maštu. Gazirani sok? Može, ali po glavini, tako da se ne skida čep i da ga se ne vadi iz boce. Ma jeli bi oni meni varen´ke i pure, a bili bi sretni kada bi i to dobili.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)