Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

A sad – državna matura

13.05.2011. 22:00
A sad – državna matura


Maturanti Medicinske škole Ante Kuzmanića održali su u restoranu  Gastro Zadar svoj svečani maturalni ples. Dva razreda medicinskih sestara i jedan fizioterapeuta zajedno s ravnateljem Davorom Vidakovićem  i profesorima koji su ih pratili  tijekom njihovog četverogodišnjeg obrazovanja, simbolički su se oprostili od školske  klupe. Za dobar štimung zaslužna je bila grupa Tempo. 
Na početku večeri vicematurantkinja Vivien Tajmin  pozdravila je sve okupljene  učenike i profesore, a potom  se svaki razred predstavio zajedno sa svojim razrednikom.  U zabavnom dijelu programa  svaki je razred osmislio neku  svoju točku. Nezaobilazna je  bila i tombola.
Tradicionalno su se birali  miss i mistera maturanata, a  lentu su ove godine ponijeli  Marija Kojić i Damian Sutlović. Također, birala se i najljepša haljina, a nosila ju je  Anđela Jureško.
Premda je maturalna večer  predstavljala kraj jednog razdoblja u životu 87 učenika,  pred njima je, kako je kazala  profesorica stručnih predmeta Ljiljana Jurlina, a ujedno i  organizatorica večere, još dva  dana nastave i priprema za  polaganje državne mature.