Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Zahtjevi se zaprimaju do 27. svibnja

13.05.2011. 22:00
Zahtjevi se zaprimaju do 27. svibnja


Obrazac za prijem u Prometnu jedinicu mladeži zainteresirani kandidati mogu predignuti kod dežurnog službenika na ulazu u zgradu Policijske uprave zadarske, u Ulici Andrije Hebranga bb


Na prometnicama grada Zadra i ove sezone  će biti Prometna jedinica mladeži, a Grad Zadar je za 2011.  godinu izdvojio sredstva za 34  pripadnika Prometne jedinice  mladeži.
Da bi netko postao dio Prometne jedinice, mora biti  učenik srednje škole koji je  navršio 16 godina života ili  student, primjeren u učenju,  ponašanju i radu. Također,  kandidat mora biti zdravstveno sposoban, što dokazuje  potvrdom liječnika obiteljske  medicine.
I ove godine prednost imaju  kandidati s položenim vozačkim ispitom bilo koje kategorije, dobre komunikacijske vještine, poznavanje stranih jezika te pripadnici koji su  prošli obuku. Program osposobljavanja pripadnika prometnih  jedinica obuhvaća:  prometno-preventivni odgoj  sudionika u prometu, pravila  prometa, prometne znakove  te upravljanje prometom i  pružanje pomoći sudionicima  u prometu.
Nakon osposobljavanja pripadnici Jedinice prometne  mladeži bit će uključeni u  poslove upravljanja prometom na križanjima i drugim  mjestima, nadzora nepropisno parkiranih vozila, kao i  obavljanju drugih poslova prilikom nadzora vozila i vozača,  uključujući i pružanje pomoći  domaćim i stranim gostima  pri snalaženju u prometu i to  u razdoblju od 1. srpnja do 31.  kolovoza 2011. godine.
Svi koji zadovolje uvjete za  Jedinicu prometne mladeži  bit će i plaćeni tako da je to  školarcima i izvrsna prilika za  zaradu.
Obrazac za prijem u Prometnu jedinicu mladeži zainteresirani kandidati mogu  predignuti kod dežurnog  službenika na ulazu u zgradu  Policijske uprave zadarske, u  Ulici Andrije Hebranga bb.
Uz prijavu, odnosno popunjeni obrazac potrebno je  dostaviti kopiju školske  knjižice prethodnog razreda i  prvog polugodišta trenutačnog razreda te liječničku  potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti te iz PU zadarske  upozoravaju kako se nepotpuno ispunjeni obrasci neće  uzeti u obzir.
Zahtjevi se zaprimaju do  27. svibnja 2011. godine.